Un tânăr din Vaslui a murit la două zile după rapel

Ultima actualizare:

    Familia se întreabă dacă nu cumva vaccinarea i-a grăbit sfârșitul
Familia se întreabă dacă nu cumva vaccinarea i-a grăbit sfârșitul

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Vaslui a murit la nici 48 de ore după ce a fost vaccinat cu a doua doză a vaccinului anti-COVID, anunță Agerpres. E suferea de insuficiență renală și făcea de mai mulți ani dializă.

Familia a povestit că vineri dimineața tânărul și-a făcut o ședință de dializă, apoi a mers la vaccinare. Era la a doua doză. În cursul serii a început să se simtă rău, a făcut temperatură, starea sa degradându-se progresiv. În noaptea de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112, anunțând că bărbatul era în stare de inconștiență.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au anunțat marţi reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Cauza decesului – fibrilație ventriculară neresuscitabilă. Rudele se gândesc că poate pentru el a fost prea mult să facă într-o singură zi și dializa și vaccinul și se întreabă dacă nu cumva serul administrat i-a grăbit moartea.

Bărbatul fusese infectat cu SARS-CoV-2 și declarat vindecat.

Este fratele artistului Romeo Zaharia

Potrivit vremeanoua.ro, tânărul mort este Andrei, fratele artistului vasluian Romeo Zaharia. „Dumnezeu să te odihnească, frățiorul meu scump și drag. Pe cei care vor să ne fie alături îi înștiințăm că trupul neînsuflețit al lui Zaharia Andrei este depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae, strada Vasile Alecsandri, iar înmormântarea va fi în ziua de joi, 25 martie, ora 12:30”, a scris pe Facebook Romeo Zaharia.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net