Un tânăr din Suceava supărat pe nevastă i-a omorât pisica și i-a maltratat alte două animale de companie

pisica-ranita-suceava.jpg

Pisica izbită de tocul ușii a fost salvată
Pisica rănită a fost diagnosticată cu traumatism cranian, traumatism abdominal, hemoragie internă, fiind suspectă de ruptură de diafragmă
Foto: monitorulsv.ro
Citeste tot despre: 

Adrian, un tânăr de 24 de ani din București care trăiește în Suceava este cercetat de poliție pentru infracțiuni de violență în familie, uciderea animalelor cu intenție, fără drept și rănirea și schingiuirea animalelor. Ce a făcut barbarul? Nu a fost suficient că și-a atacat nevasta ci a vrut să-i dea și o lecție: a ucis cu sânge rece o pisică, a agresat grav alta și a înjunghiat un câine.

Totul a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, când polițiștii de la Secția Urbană de Poliție Burdujeni au fost sesizați de soția bărbatului că a fost bătută de acesta aflat în stare avansată de ebrietate, relatează monitorulsv.ro. Polițiștii au demarat imediat o anchetă la locuința familiei, cei doi soți din București fiind mutați din februarie la Suceava împreună cu bebelușul lor de cinci luni. La audieri, pentru a exemplifica cât de violent este soțul, tânăra de 20 de ani le-a mai spus că soţul ei lovise cu sălbăticie două pisici adoptate, una dintre ele murind la scurt timp. Polițiștii au aflat că Adrian a ucis micuța vietate săptămână trecută lovind-o de podea pentru că se urcase pe masă și a rănit grav o alta, izbind-o cu capul de ușă pentru că felina se urcase pe pat. Tânăra nevastă le-a povestit că până să se mute în Suceava, individul și-a înjunghiat și câinele tot într-un acces de furie. Motivul?  Nevasta nu se ocupa de el și îi acorda patrupedului mai multă atenție, animalul fiind cu greu salvat și dat apoi spre adopție pentru a nu mai fi obiectul furiei barbarului.

pisici-cruzime.jpg

Numărul de pisici abandonate este la fel de mare ca și cel al câinilor comunitari
Maltratarea pisicilor reprezintă o problemă gravă în România

Cum și-a făcut soția curaj să sesizeze poliția

 Culmea este că femeia nu și-ar fi reclamat soțul dacă nu ar fi fost un concurs de împrejurări. Cei doi au adoptat pisicile de la o adolescentă de 18 ani cu care au semnat un contract că vor avea grijă de animale, aceasta explicându-le clar ce responsabilități au.”Chiar Adrian a semnat actele”, a dezvăluit adolescenta care le-a dat pisicile. Tânăra s-a interesat de soarta acestora și a aflat de la soția bărbatului ce se întâmplase cu micuțele vietăți. Ajunsă la locuința familiei pentru a lua pisica rănită, tânăra a constatat că soției individului agresiv îi era frică să vorbească, fiind și ea bătută și plină de vânătăi. Adolescenta iubitoare de animale a cerut ajutorul Asociaţiei de protecție a nimalelor”Casa lui Patrocle” care au acum grijă de pisica aflată în stare gravă.”Traumatism cranian, traumatism abdominal, hemoragie internă, fiind suspectă de ruptură de diafragmă”, este diagnosticul pus pisicuței rănite de doctorul veterinar Gabriel Gașpar.

sectia-politie-burdujeni-suceava.jpg

Secția de poliție din Suceava unde este cercetat ciudatul caz
Secția de Poliție din cartierul sucevean Burdujeni se ocupă de dosarul tânărului violent

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a maltratat animalele

Pe numele lui Adrian a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuința conjugală. Polițiștii au emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar ulterior procurorul a decis cercetarea suspectului sub control judiciar pentru următoarele 6 luni.

 

Citiți și

 

Poliția Animalelor. Marcel Vela vrea ca departamentul să existe în subordinea Ministerului de Interne

 

Aici e «sanctuarul» animalelor nedorite

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1