Un tânăr de 20 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a furat o maşină din incinta unității spitalicești

Ultima actualizare:

    Foto: IPJ Vâlcea
Foto: IPJ Vâlcea

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost descoperit de poliţiştii vâlceni, după ce a furat un autoturism din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, fiind internat în unitatea sanitară.

El conducea maşina fără a avea permis de conducere şi era deja cercetat pentru că furase de la o persoană două carduri bancare şi a efectuat operaţiuni financiare de pe ele în valoare de aproximativ 1.800 de lei.

„Poliţiştii vâlceni au depistat un tânăr, de 20 de ani, care furase un autoturism, deplasându-se cu acesta pe drumurile publice din judeţ, fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Ieri, 5 februarie, în jurul orei 06.00, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, autoturismul în cauză a părăsit incinta spitalului la ora 03.30, motiv pentru care autoturismul a fost dat în atenţia tuturor poliţiştilor operativi din judeţ, care se aflau în teren.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat faptul că, autorul furtului a pornit autoturismul cu ajutorul cheii de contact, pe care a găsit-o în portiera stânga a autoturismului, acesta aparţinând unui angajat al spitalului”, arată un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, în urma acţiunilor desfăşurate, autoturismul în cauză a fost depistat pe raza comunei Lăpuşata, iar lângă acesta tânărul, de 20 de ani, din comuna Ioneşti, bănuit de comiterea furtului. Se pare că acesta ar fi încercat să ajungă la domiciliul părinţilor săi, pe raza comunei Copăceni, potrivit news.ro.

Tânărul este cercetat şi de poliţiştii de investigaţii criminale din Băbeni pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net