Un şofer român de TIR a murit după ce a fost înjunghiat cu o sabie în Franţa. Soţia sa a fost martoră

Ultima actualizare:

    Foto Facebook
Foto Facebook

Un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut pe o autostradă din Franța. S-a întâmplat într-o parcare din nordul țării, iar luni, procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete.

Mihai Spătaru se afla, duminică, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, alături de soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

Soţia sa a fost martoră, dar nu a apucat să intervină deoarece atacatorul a fugit. În acest moment, autorităţile din Franşa nu au niciun fel de informaţii privind criminalul sau motivul comiterii crimei.

Ilie Matei- "Omul soselelor", a povestit într-o postare pe Facebook tragicul incident și, spune el, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net