Un șofer de 73 de ani a provocat un accident în lanț, pe o șosea din Bistrița-Năsăud: "Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin"

Ultima actualizare:

    Șoferul de 73 de ani susține că nu a văzut niciun semn de ciruclațieFoto: observatornews.ro
Șoferul de 73 de ani susține că nu a văzut niciun semn de ciruclațieFoto: observatornews.ro

Un şofer de 73 de ani a provocat un accident, miercuri noapte (3 februarie), pe o şosea din Bistriţa-Năsud. Nu a văzut indicatorul care îi arăta că trebuie să acorde prioritate şi s-a izbit violent de alt automobil. Maşina lovită a ajuns într-un TIR, care s-a ales cu rezervorul spart. Şoferul vehiculului de mare tonaj a oprit la timp motorul şi a evitat, astfel, o posibilă deflagraţie. Bătrânul care a provocat accidentul susține că totul s-a întâmplat din cauză că drumul nu este luminat bine.

Totul se putea transforma într-o tragedie, dar din fericie, accidentul nu s-a soldat cu victime. Politiştii i-au întocmit şoferului vinovat un dosar penal pentru distrugere din culpă. S-a ales şi cu permisul suspendat 60 de zile, scrie observatornews.ro. Accidentul a avut loc în localitatea Salva, într-o intersecţie a două drumuri naţionale. Un şofer de 73 de ani nu a acordat prioritate şi a lovit cu putere alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un TIR. Omul se apără şi spune că n-a văzut niciun semn de circulaţie.

”Păi, n-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin. Dacă aveam viteză era altceva. Dar n-am avut nici viteză”, a spus șoferul.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net