Un puști de 3 ani din Focșani și-a închis bunica pe balcon și a aplaudat la intervenția pompierilor salvatori

Ultima actualizare:

    Pompierii au intrat pe geamul de la baie al apartamentul situat la etajul al treileafoto: ISU Vrancea
Pompierii au intrat pe geamul de la baie al apartamentul situat la etajul al treileafoto: ISU Vrancea

O femeie din Focşani a fost închisă pe balcon de nepotul în vârstă de trei ani şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Aceştia au intrat în apartamentul situat la etajul al treilea pe geamul de la baie şi au deblocat uşa. La finalul intervenţiei, pompierii au fost aplaudaţi de copilul încântat de toată desfăşurara de forţe.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, joi, un copil de 3 ani din municipiul Focşani a blocat uşa balconului, situat la etajul al treilea, în care se afla bunica sa. Femeia ar fi înercat să-l convingă pe copil să deschidă uşă însă nu a reuşit.

"Întâmplarea a avut loc în această dimineaţă, pe str. Diviziei din municipiul Focşani. Emoţiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reuşeşte, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă uşa.Între timp, vecinii au anunţat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reuşit să descuie uşa de acces în apartament,  deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuţul este singur în apartament şi bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 şi a chemat pompierii", au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Puștiul le-a promis pompierilor că va fi cuminte

La faţa locului s-au deplasat imediat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns în balcon şi au pătruns în apartament prin fereastra de la baie,  după care au deschis uşa balconului şi uşa apartamentului.

"Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acţiunea forţelor de intervenţie. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu bucurie şi aplauze din partea micuţului. La finalul intervenţiei, acesta a ieşit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promiţându-le că pe viitor va fi cuminte", au mai precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net