Un protestatar a murit, la o săptămână de la mitingul violent din Piața Victoriei

proteste_piata_victoriei.jpg

proteste_piata_victoriei
Jandarmii au intervenit în forță la protestul din 10 august. Un protestatar care a lovit un jandarm a fost arestat miercuri, 3 octombrie
FOTO: INQUAM

Polițiștii anchetează dacă există vreo legătură între protestele violente din 10 august, din Piața Victoriei, și moartea unei persoane care a participat la miting.

Bărbatul din Turnu Măgurele a fost internat la Spitalul din Alexandria, la cinci zile de la proteste, cu hemoragie digestivă. Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman verifică decesul acestuia, anunță DIGI24

În 10 august, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce jandarmii au dat cu gaze lacrimogene. A cerut asistența unui echipaj SMURD aflat la fața locului, dar nu a fost internat în spital în acea noapte.

Jurnalistul Alexandru Cautiș a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook: "lie Gâzea, un bărbat de 62 de ani a decedat la o săptămână după ce a leșinat în urma acțiunii cu gaze lacrimogene. Pe 10 august, la mitingul din Piața Victoriei, în jurul orei 20, acesta a avut o puternică hemoragie nazală și bucală. A primit îngrijiri medicale și a plecat acasă. A doua zi s-a simțit foarte rău și a mers la spital. Ironia sorții face ca acest om să fie din Turnu Măgurele, decesul înregistrându-se la spitalul din Alexandria".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1