Un preot din Huedin, tatăl a cinci copii, s-a sinucis! Soția lui era însărcinată cu al șaselea copil

Ultima actualizare:

    Preotul Theodor Sava a slujit a slujit în biserica din Cetatea Veche (Bolic)Foto: infohuedin.ro
Preotul Theodor Sava a slujit a slujit în biserica din Cetatea Veche (Bolic)Foto: infohuedin.ro

Caz șocant în Huedin, județul Cluj-Napoca! Preotul Theodor Sava, tatăl a cinci copii, s-a sinucis. Vecinii l-au găsit spânzurat, duminică (29 septembrie). Bărbatul urma să devină tată pentru a șasea oară.

În ultima vreme, părintele Theodor Sava ar fi căzut în patima alcoolului, potrivit apropiaților. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle care au fost motivele pentru gestul său extrem.

Preotul nu a lăsat un bilet de adio

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Rurale Huedin au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat prin spânzurare în locuinţă. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, a anunțat IPJ Cluj. 

Preotul Theodor Sava nu mai profesa de o bună perioadă de timp. Bărbatul a cerut concediu fără plată, după ce problemele cu alcoolul au început să îi afecteze profesia. În urma lui, părintele nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice fapta, potrivit infohuedin.ro. Slujba de înmormântare a bărbatului va fi una restrânsă, dat fiind faptul că preotul s-a sinucis, păcat extrem de grav în creștinism. Reprezentanții Protopiatului Huedin nu au declarat nimic până acum despre cazul preotului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net