Un polițist din Rupea a devenit erou în timpul liber

61896651.jpg.png

Agentul Sin a salvat de la înec victimele unui accident
Citeste tot despre: 

Se mai întâmplă minuni și gesture de omenie desprinse parcă din altă lume! Un politist din orașul brașovean Rupea, a ajuns erou după ce în afara servicului a salvat o întreagă familie de la inec

Potrivit știrileprotv.ro, întâmplarea s-a petrecut joi seara, în jurul orei 16:40, când agentul șef principal de poliție Sin Nicolae, în vârstă de 44 de ani, a observat cum șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a plonjat într-un canal de lângă șosea.

Fără să stea pe gânduri, polițistul s-a aruncat în apă și a scos rând pe rând la mal pe cei aflați în vehiculul răsturnat în apă: soț, soție și fetița lor de numai trei ani.

Credeți că a fost suficient pentru polițistul Sin? Nu, omul legii nu s-a limitat la atât! Imediat dupa ce i-a scos la suprafață, polițistul a aplicat manevrele de resuscitare, reușind sa-i aduca in simtiri. Ulterior, aceștia au fost transportați la spital, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

Loading...
 
 

Citește și

  • Un bărbat din Şiria, judeţul Arad, a fost reţinut de instanţă, pentru 29 de zile, după ce a fost filmat în timp ce încerca să mituiască un poliţist, la Ineu după ce acesta l-a prins fără carnet la volan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1