Un poliţist din Prahova a sunat la 112 pentru că a fost bătut de soție. A cerut ordin de protecţie

Ultima actualizare:

    Apelurile la numărul de urgență 112 au o motivație, uneori, ciudatăFoto:Shutterstock
Apelurile la numărul de urgență 112 au o motivație, uneori, ciudatăFoto:Shutterstock

Este plătit să apere liniștea și ordinea publică, însă nu s-a putut apăra de nevastă. Un polițist din prahova a suant la 112 și a reclamat că este agresat de soție. Omul legii a cerut ordin de protecție

Pare o glumă, însă este adevărat. Un polițist cere ajutor la 112 pentru că este agresat. Nu este vorba despre vreun interlop periculos ci chiar despre soția sa. Incidentul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 20.00.

Polițistul pălmuit de nevastă a cerut ajutprul la 112

Polițistul este angajat la postul din Filipeștii de Pădure, potrivit observator.tv, însă scandalul a avut loc, joi seara, în localitatea Florești. Omul legii a sunat la 112 și a reclamat că soția îl bate. Conform primelor informații, inițial, cei doi s-au certat iar apoi femeia a început să-l lovească pe polițist cu palmele și pumnul peste față. Fata lor de 16 ani era de față și a fost și ea îmbrâncită de mamă. Ca să nu degenereze tot scandalul, polițistul ar fi preferat să sune la 112 să-și cheme în ajutor colegii.

”Joi, 20 februarie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la comiterea unei fapte de violență în familie, pe raza comunei Florești.  În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani)”, a transmis poliția. Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

Deocamdată nu se știe ce la ce a pornit cearta. Cert este că acum s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și a fost emis un ordin de protecție pentru cinci zile pentru soția polițistului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește și: 

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. A primit o amendă uriașă

Cine este polițistul care a bătut o femeie până a desfigurat-o. Imagini care vă pot afecta emoțional

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net