Un poliţist aflat în timpul liber l-a convins pe criminal să se predea! Cum a procedat

Ultima actualizare:

    Poliţistul Răzvan Aursulesi a acţionat cu tact şi cu sânge receFoto: Facebook
Poliţistul Răzvan Aursulesi a acţionat cu tact şi cu sânge receFoto: Facebook

Episod sângeros în centrul Bacăului, sâmbătă, pe scările de la „Cascada“! Doi oameni ai străzii s-au certat pe motiv că unul ar fi furat mâncarea celuilalt. Unul dintre ei a scos cuţitul şi i l-a băgat celuilalt în piept, după care a luat-o la fugă. Aproape de miezul nopţii, un poliţist de la Secţia 2, aflat la o terasă din oraş, l-a recunoscut pe criminal după imaginile de pe camerele de supraveghere.

Pe agresor criminal îl cheamă Gabriel Petru Arghir. Imediat după ce l-a înjunghiat mortal pe celălalt om al străzii, el a aruncat arma sub nişte scări, apoi s-a făcut nevăzut pe străzile din jur. La secvenţele îngrozitoare au asistat câteva persoane, astfel că poliţiştii au aflat detalii despre crimă. În plus, oamenii legii au beneficiat şi de imagini surprinse de camerele de supraveghere aflate în zonă.

După ce şi-a terminat serviciul, poliţistul Răzvan Aursulesi, de la Secţia 2 din Bacău, aproape de miezul nopţii, un individ care gesticula în acelaşi fel şi care avea un tricou identic. „După terminarea serviciului, am ieşit cu un amic pe o terasă şi, în jurul orei 23,30, l-am văzut pe autor trecând pe lângă noi”, povesteşte Aursulesi. “Mi-a atras atenţia tricoul şi felul cum îşi mişca mâinile. Avea un mod ciudat în care gesticula, acelaşi mod pe care l-am reţinut de pe una dintre înregistrările surprinse de camerele video în momentul atacului. Autorul s-a oprit şi vorbea cu cineva, m-am ridicat de la masă şi am mers mai aproape de el, pentru a-l vedea mai bine, după care l-am oprit. Unul dintre bodyguarzi a văzut toata situaţia şi s-a apropiat, i-am spus agresorului cine sunt, am vorbit calm cu el, iar după două-trei minute de discuţii a recunoscut ca era vorba despre el. Mi-a indicat unde aruncase arma crimei şi motivul pentru care s-au luat la ceartă. Era vorba despre conflicte mai vechi şi despre faptul că victima îi furase din mancare. Mi-am sunat colegii de la Secţia 2 şi am solicitat un echipaj, iar după venirea acestuia, l-am încătuşat şi l-am predat colegilor de la investigaţii criminale“, a explicat poliţistul.

Tribunalul Bacău a luat măsura arestării preventive a ucigaşului Gabriel Petru Arghir pentru 30 de zile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net