Un pacient cu coronavirus de la Spitalul ”Victor Babeș” din București i-a scuipat pe medici ca să îi infecteze

Ultima actualizare:

    Pacienți confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus sunt internați în carantină foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Pacienți confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus sunt internați în carantină foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Situație incredibilă la Spitalul pentru Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Capitală. Un pacient infectat cu Covid-19 a refuzat să poarte mască și a tușit spre cadrele medicale pentru a le infecta. Managerul Emilian Imbri spune că va depune plângere în acest caz.

Scene de groază, luni, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București. Unul dintre pacienții cu coronavirus internați în această unitate medicală a refuzat să poarte mască. Mai mult, a început să tușească și să îi scuipe pe medici pentru a-i infecta, scrie news.ro.  

Pacientul și-a schimbat comportamentul după ce a fost anunțat că i se va face reclamație.

"Dumnealui şi-a scos masca de câteva ori la rând când au intrat să-l îngrijească şi a tuşit spre ei spunând că este obligaţia noastră, a cadrelor medicale, să-l facă bine. I-am transmis domnului că, în momentul în care va părăsi spitalul, va avea din partea unităţii noastre o reclamaţie. Nu este vorba de plângere penală, pentru asemenea lucruri nu trebuie să faci plângere penală, că va avea o reclamaţie şi că voi face public acest comportament care, la vârsta şi la pregătirea domnului, îl face de ruşine, cum spune poporul nostru", a afirmat managerul Spitalului "Victor Babeş", Emilian Ioan Imbri, marţi, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Plus. 

 Cine este pacientul care scuipă medicii la Spitalul ”Victor Babeș ”

Numele și profesia pacientului nu au fost făcute publice. Însă potrivit unor surse ar fi vorba despre despre un pacient în vârstă de 56 de ani.  Mai precis primul caz grav de coronavirus înregistrat în România, internat la secția Terapie Intensivă de la Spitalul ”Victor Babeș”. Cazul acestui pacient a fost confirmat în data de 11 martie. Acesta a venit din Israel dar a ascuns medicilor faptul că a fost în străinătate, potrivt stiripesurse.ro.

 Managerul spitalului spune că acest comportament nu este anormal. El a precizat că medicii care au fost scuipați de pacientul cu coronavirus nu au fost puși în pericol deoarece purtau echipament de protecție.

Citește și:

Uite unde "s-au ascuns" vedetele de coronavirus! Ilie Năstase - mai panicat, soția - mai optimistă

Coronavirus România. Dezinfecţie după miezul nopţii, în parcurile şi locurile de joacă din Bucureşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net