Un minor beat, prins la volan cu 103 km/h în localitate. Nu a vrut să oprească la semnalele Poliției

Ultima actualizare:

    Un băiat de 16 ani a gonit cu mașina în Bistrița BârgăuluiFoto: pixabay.com
Un băiat de 16 ani a gonit cu mașina în Bistrița BârgăuluiFoto: pixabay.com

Un băiat de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate. Fiind minor, nu avea permis și, în plus, gonea prin localitate cu 103 km/h. În autoturism se afla cu încă un prieten.

Adolescentul din Bistrița Bârgăului nu a oprit la semnalul dat de polițiștii care au încercat să-l oprească, ci și-a continuat cursa nebună, a intrat pe o străduță lăturalnică și a coborât din mașină alături de prietenul său. Cei doi au încercat să fugă. dar au fost prinși de polițiști.

"În urma acțiunilor preventive efectuate, sâmbătă, de polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, au depistat în trafic un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula pe DJ 172D, prin localitatea Bistrița Bîrgăului, cu viteza de 103 km/h. Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit de echipajul de la Rutieră. Încercând să scape, șoferul împreună cu un pasager au intrat pe o stradă lăturalnică, după care au coborât din autoturism. Cei doi au fost prinși la scurt timp de polițiștii care au constatat faptul că șoferul este un minor de 16 ani, care consumase alcool. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă IPJ Bistrița-Năsăud. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net