Un elev a fost snopit în bătaie, într-o școală, de trei mame furioase

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imaginile cu băiatul de 13 ani bătut de cele 3 femei au fost postate chiar de mama copilului pe o reţea socială. Autoritățile au declanșat o anchetă.

IPJ Constanţa a anunţat că „la data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi de directorul unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa asupra faptului că un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic, în pauza dintre cursuri, de trei femei. Agresoarele sunt mamele a trei colegi de clasă cu persoana vătămată. În cauză, poliţiştii constănţeni efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Minorul agresat va fi examinat medico-legal şi a fi formulate propuneri legale corespunzătoare”. Leyla, mama băiatului bătut de cele 3 femei, a postat imaginile video din timpul agresiunii. „Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în Şcoala Gimnazială 28 Dan Barbilian din Constanţa”, a scris femeia marţi, 30 ianuarie, pe contul său de Facebook. 

Băiatul de 13 ani a fost dus de ambulanţă la spital, fiind externat în cursul serii. Mama copilului o acuză pe directoarea şcolii că a vrut să muşamalizeze incidentul. „Nu ne-a lăsat directoarea să discutăm cu poliţia. Iar poliţiştii voiau să semnez ceea ce eu nu văzusem”.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net