Un copil de 14 ani din Bistrița s-a spânzurat după ce ar fi primit o provocare pe TikTok

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un băiat în vârstă de 14 ani din Bistriţa s-a spânzurat în casă, după ce ar fi primit o provocare pe aplicația TikTok, extrem de populară printre tineri. Tragedia s-a petrecut marţi după-amiază, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) a fost informat miercuri dimineaţă de către conducerea școlii.

Copilul era elev în clasa a opta la Şcoala gimnazială nr. 1 din municipiul Bistriţa și era singur la părinţi. Băiatul avea note foarte bune la școală și era campion la dans sportiv.

Băiatul s-a spânzurat în casă

„Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală.

Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok”, a declarat Aurelia Dan pentru Agerpres. Șefa ISJ Bistrița-Năsăud mai spune că băiatul era un copil vesel și că nimic din comportamentul lui nu a indicat că ar avea probleme.

„De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a mai spus inspectorul şcolar general. În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net