Un copil de 13 ani din Bihor s-a spânzurat, după ce mama lui a plecat de acasă în urma unor certuri conjugale

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Un copil în vârstă de 13 ani din Bihor s-a spânzurat luni, 3 mai, în a doua zi a Paştelui ortodox, la doar o săptămână după ce mama lui a plecat de acasă împreună cu fratele lui mai mic.

Potrivit presei locale, băiatul de 13 ani s-a spânzurat în podul casei familiei, din comuna Roşia. Trupul lui neînsuflețit a fost descoperit, luni, 3 mai, în jurul orei 15.00, când rudele băiatului au şi sunat la 112. 

Băiatul s-a spânzurat după ce a fost „abandonat” de mamă

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuş, care au început cercetările. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a declarat, pentru Adevărul, Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, precizând că în cauză nu există suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracţiuni. 

„La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă însă, din nefericire, copilul nu a putut fi salvat", a mai spus Lascău.  Potrivit unor surse din anchetă, băiatul suferise un şoc după ce mama lui a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, împreună cu fratele lui de 11 ani, din pricina scandalurilor generate de soţul ei. Femeia i-a lăsat pe băiatul de 13 ani şi încă un copil, acasă cu bărbatul.   

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net