Un clujean s-a filmat în timp ce conducea cu fetiţa de nici 2 ani în braţe: „Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu!”

copil_la_volan.jpg

fetita in masina la volan
Fetiţa a fost ţinută în braţe
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Inconştienţa unui clujean nu are limite! S-a urcat la volanul propriei maşini cu o fetiţă de nici 2 anişori în braţe, lăsând-o să pună mâna pe volan şi îndemnând-o să conducă. A filmat momentul şi l-a făcut public, iar acum trebuie să dea explicaţii poliţiştilor.

În loc să se o lase în compania păpuşilor, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, şi-a luat fetiţa în maşină şi a lăsat-o să se „joace” cu volanul. Foarte mândru de fapta sa, acesta s-a filmat şi a postat imaginile pe o reţea de socializare, cu explicaţia de rigoare: „Copilotul meu”, scrie adevarul.ro.

În clip se poate observa cum şoferul, aflat la volanul unui autoturism Audi, o ţine pe fetiţă în braţe, neglijând să fie atent la drum. La un moment dat, acesta chiar îşi ia mâinile de pe volan pentru a ajuta copilul să nu cadă. „Ce ai făcut? Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu”, îi spune, amuzat, bărbatul.
Poliţiştii clujeni au declarat pentru Mediafax că s-au autosesizat şi l-au identificat pe conducătorul autoturismului. Bărbatul de 34 de ani a fost invitat la sediul Poliţiei Turda pentru clarificarea situaţiei, urmând a se luate măsurile legale ce se impun, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeşte şi:

Incredibil! Copil de 5 ani filmat de tată când conduce un bolid de lux

FOTO Ellie White, criticată pentru că şi-a pus copilul în pericol

 

 

 

Loading...

Citește și

  • A început sezonul concediilor de vară, acele vacanţe mai lungi, când ne permitem să alegem destinaţii mai îndepărtate, în străinătate. Ne aşteaptă litoralul bulgăresc, superbele plaje greceşti sunt şi ele la doar câteva sute de kilometri distanţă, sau poate optăm pentru un circuit în Europa, ori prin ţară. Oriunde ne-am duce, mare atenţie la volan! Drumurile lungi, istovitoare, pot fi periculoase chiar şi pentru un şofer experimentat.

  • Bărbatul care a furat o maşină cu tot cu un copil de cinci ani în ea a acţionat întâmplător. Cel puţin aşa reiese din imaginile surprinse pe camerele de luat vederi ale magazinului în care tatăl puştiului intrase să-şi ia o cafea.