Un cadavru a fost găsit pe câmp în județul Ilfov. Nu are legătură cu cazul din Caracal

masina_politie.png

foto
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Un cadavru băgat într-un sac a fost descoperit pe un câmp, sâmbătă, 27 iulie, în apropiere de localitatea Dărăști, județul Ilfov. Potrivit primelor informații, se pare că o persoană care se ocupa cu transportul de moloz, a descărcat resturile materialelor de construcții dintr-un apartament din București pe un teren viran din județul Ilfov, în momentul în care a făcut o descoperire macabra.

UPDATE: In urma efectuării de activități specifice informativ-operative, polițiștii din Ilfov, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au depistat și identificat autorul faptei. În prezent, acesta se află în custodia Poliției. Astfel, se exclude posibilitatea ca această crimă să aibă legătură cu cazul din Caracal.

Cadavru găsit pe câmp, în Ilfov

Printre resturile de tencuială, acesta a observat un cadavru băgat într-un sac și alertat imediat forțele de ordine prin numărul de urgență 112. Conform IPJ Ilfov, victima avea scotch la gură, iar la fața locului au început cercetări cu privire la caz, pentru a se stabili dacă are cumva legătură cu crimele din Caracal.
Polițiștii și un procuror s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări, iar mai apoi, cadavrul a fost transportat la morgă, unde un expert va efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morții, potrivit observator.tv. Polițiștii criminaliști au prelevat probe de la fața locului și continuă cercetările pentru stabilirea identității victimei. De asemenea, autoritățile cercetează în ce împrejurări a fost ucisă victima. Ipoteza luată în calcul de anchetatori în acest caz este cea a unei crime.

„În cursul zilei de sâmbătă , 27 iulie, în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăști (Măgurele), pe un teren viran, a constatat că descărcase și o pătură legată cu bandă adezivă scotch și care prezenta forma unei siluete de om.

Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane. A fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Ilfov, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la fața locului, pentru activități specifice”, se arată în comunicatul poliției.

 

Loading...