Un bătrân şi-a tăiat în bucăţi iubita nesatisfăcută şi a ascuns-o în cimitir

4-5-act-criminalul_de_la_galati_si_iubita.jpg

Dumitra Plopeanu (67 de ani) a fost tranşată în cadă / Vasile Tofan (75 de ani), trimis în judecată
Citeste tot despre: 

La 75 de ani, un bărbat din Galaţi a ajuns să fie pus în rând cu cei mai sângeroşi criminali. Iubita sa de 67 de ani i-a reproşat că nu o mai satisface sexual, iar acest fapt l-a înfuriat la culme pe amorez. Lovit în orgoliu, a luat un cuţit şi a măcelărit-o şi a ascuns-o în cimitir.

Grozăvia a ieşit la iveală în noaptea de 19 spre 20 iunie 2019, când bărbatul s-a lăudat unui cunoscut cu fapta sa. Acesta a anunţat poliţia. În acelaşi timp, femeia era căutată din data de 16 iunie 2019, atunci când sora ei a reclamat la Poliţia din Brăila că aceasta plecase de acasă, într-o destinaţie necunoscută, şi că nu mai răspundea la mobil. 

Brăileanca Dumitra Plopeanu (67 ani) era în apartamentul din Galaţi al lui Vasile Tofan (75 ani). La un moment dat, între cei doi iubiţi a izbucnit un conflict. Amândoi erau beţi, iar femeia i-ar fi reproşat bărbatului că nu o satisface sexual. Vasile şi-a pierdut cumpătul şi i-a aplicat femeii 12 lovituri de cuţit în zone vitale (gât şi torace) apoi, conştient de faptul că victima murise, a dus cadavrul în baie şi, în cadă, l-a tăiat în bucăţi, scrie adevarul.ro.

A pus bucăţile de cadavru în saci de rafie şi i-a dus lângă un gard al cimitirului Sf. Lazăr. Apoi a făcut curat în apartament şi a plecat la Bacău unde avea o casă. Bătrânul a fost trimis în judecată pentru pentru omor calificat şi profanare de morminte. 

 

Loading...