Un bătrân din Argeș de 78 de ani a dat foc casei pentru a-și ucide iubita de 75 de ani pentru că l-a făcut gelos

batrana_injunghiata_gelozie.jpg

Femeia a fost salvată de vecini
Femeia înjunghiată și arsă a a ajuns în stare gravă la spital
Foto:curier.ro
Citeste tot despre: 

Gelozia face ravagii și la bătrânețe. Pensionarul Laslo, în vârstă de 78 de ani din comuna Arefu și-a bătut iubita Marieta de 75 de ani și apoi, pentru că a obosit dar vroia să-i facă rău a dat foc la casă cu femeia înăuntru. Totul pentru că Laslo și-a adus aminte de o greșeală a concubinei din urmă cu 20 de ani

Bătrâna Marieta are 75 de ani, se deplasează cu greutate fiind cunoscută cu multe afecţiuni dar Laslo, concubinul ei cu trei ani mai mare tot este gelos pe ea. Potrivit curier.ro, cei doi pensionari trăiesc în concubinaj de mai bine de 20 de ani, nu au copii împreună. La audieri, inculpatul, care la momentul atacului era beat, a motivat că femeia în vârstă de 75 de ani l-a făcut gelos!

Cum gelozia și băutura l-au făcut pe Laslo să vrea să o omoare pe Marieta

Sâmbătă, fiind beat criţă, Laslo şi-a amintit că în urmă cu câţiva ani, cam 20, concubina l-ar fi înşelat. I-a făcut reproșuri, s-a năpustit asupra ei şi a lovit-o provocând-i multiple răni la faţă. Mai mult, în toiul scandalului a amenințat-o cu moartea. La un moment dat a obosit și nu mai putea să o lovească dar ca să o convingă că nu glumeşte, a luat un bidon cu motorină pe care îl foloseau să aprindă focul în sobă şi a turnat lichidul inflamabil pe tocul uşii şi pe un fotoliu dându-le foc. Când vâlvătaia s-a întins, s-a speriat şi a dat fuga la un vecin cerându-i să sune la 112. Împreună cu localnicul s-a întors acasă şi amândoi au scos-o din casă pe femeie şi au stins flăcările

Cât de grav a fost rănită victima

La sosirea pompierilor şi poliţiştilor, bătrâna avea leziuni la faţă provocate de lovituri dar şi arsuri de gradele I şi II pe 9% din suprafaţa corpului, respectiv pe faţă şi pe mâini. A fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi de acolo a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.”După stingerea incendiului și asigurarea ajutorului medical pentru victimă, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violenţă în familie, sub aspectul lovirii sau altor violenţe. În urma administrării probatoriului, poliţiştii de investigaţii criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului. Tot în cursul zilei de 13 februarie a.c., a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat pentru sursa citată Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

 

Citiți și

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un avocat din Oradea, soţia acestuia şi mama tinerei sunt daţi dispăruţi de marţi. Anchetatorii presupun că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Se pare că avocatul şi soţia lui ar fi omorât-o pe femeie.

  • Jale mare în comuna doljeană Teslui. O dublă crimă, urmată de o sinucidere, a tulburat liniştea micuţului sat situat la 40 km de Craiova. Un bărbat, orbit de gelozie şi ameţit de aburii lui Bahus şi-a injunghiat mortal soţia şi unul dintre fii, apoi s-a spânzurat.