Un bărbat a fost reţinut în cazul dispariţiei unui copil de nouă ani dintr-un parc din Focşani

police-2122376_1920.jpg

În cursul zilei de joi, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din jud. Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani
Foto Pixabay.com

Un bărbat a fost reţinut în cazul dispariţiei unui copil de nouă ani dintr-un parc din Focşani. Individul în vârstă de 49 de ani era din Galați.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost plecat cu băiatul pentru o oră şi jumătate, în prezent fiind cercetat pentru agresiune sexuală.

”În continuarea cercetărilor în cazul minorului în vârstă de 9 ani care a fost dat dispărut în cursul zilei de ieri, aseară, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Mun. Focşani l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră şi jumătate”, precizează Poliţia, potrivit news.ro.
 
În cursul zilei de joi, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din jud. Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.
 
”În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză”, anunţă poliţiştii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, miercuri, în jurul orei 12.30, copilul, în vârstă de 9 ani, a dispărut din parcul situat în Piaţa Unirii din Focşani.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1