Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital cu un borcan în fund

Ultima actualizare:

    Aceasta este radiografia făcută bărbatului care avea borcanul în anusFoto:monitorulbt.ro
Aceasta este radiografia făcută bărbatului care avea borcanul în anusFoto:monitorulbt.ro

Ce mai face omul în pandemie? Un botoșănean de 52 de ani a ajuns pe18 mai la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Mavromati cu un borcan înfipt în fund. Probabil această zi are o însemnătate aparte pentru individ deoarece exact în urmă cu un an, acesta a ajuns la același spital, la aceeași cameră de gardă cu un pahar în anus.

”Iniţial am crezut că glumeşte. La o examinare sumară se putea vedea că este vorba de un corp străin, însă nu am crezut că ar fi chiar un pahar. A fost trimis la o radiografie, iar rezultatul ne-a lăsat mască pe toţi. Era un pahar cu gura în jos”, și-a amintit pentru monitorulbt.ro, un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe ce s-a întâmplat acum un an. Nimeni nu s-a gândit însă cât de repede vor revedea pacientul. Pe 18 mai o salvare îl aducea pe bărbat din nou la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.”Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a fost constatarea personalului medical din  cadrul UPU-SMURD. Cadrele medicale de la camera de gardă, aflate în priză pentru a depista bolnavii de coronavirus nu au recunoscut pacientul. Acesta a auzit însă o discuție pe această temă între mai multe cadre medicale și a anunțat senin că el este subiectul povestirii.”Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!”, a povestit un cadru medical de la UPU pentru monitorulbt.ro

Cum a fost scos borcanul din fundul botoșăneanului

Dacă acum un an sticla din rectul pacientului a fost scoasă prin dilatarea zonei, de această dată personalul medical a preferat o operație.”S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a precizat un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.Ulterior, pacientul a fost internat pe secţia de reanimare, starea lui fiind bună. Bărbatul nu le-a spus cu exactitate medicilor motivul pentru care a recurs la gestul bizar şi extrem de periculos, acesta spunând doar că avea o mâncărime şi usturime de care a încercat astfel să scape.

Citiți și

A ajuns la spital cu un borcan blocat în fund

Uite ce au găsit medicii de la Spitalul Universitar în gura unui pacient

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net