Un bărbat de 32 de ani din Capitală, dus la spital. A fost lovit de un copac înghețat

Ultima actualizare:

    Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini din cauza cantității mari de gheață adunată pe ramuriFoto:Andreea Dancu
Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini din cauza cantității mari de gheață adunată pe ramuriFoto:Andreea Dancu

Un bărbat de 32 de ani din Capitală a fost găsit în stare de inconștiență pe strada Ceahlău, posibil lovit de crengile unui Copac.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență pe strada Ceahlău din Capitală. El a fost preluat de către un echipaj SMURD și va fi transportat la Spitalul Elias pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

Intervenții masive în întreaga Capitală

Pompierii și echipajele de poliție colaborează pentru a preveni și remedia stricăciunile deja produse. S-a intervenit pentru degajarea a peste 700 de copaci de pe carosabil, potrivit comunicatului emis de către Ministerul Afacerilor Interne. Peste 50 de autoturisme au fost afectate de către copacii care au căzut, iar mai multe străzi sunt închise întrucât există posibilitatea ca alți arbori să cadă la pământ. 

„În municipiul Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 740 copaci, trei cabluri electrice şi 10 stâlpi căzuţi pe carosabil, fiind afectate 55 autoturisme”, se arată într-un comunicat al MAI.

Știre în curs de actualizare....

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net