Un avion cu 109 de pasageri a aterizat de urgență pe Aeroportul din Constanța

Ultima actualizare:

    Un avion Blue Air a aterizat de urgență pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanța
Un avion Blue Air a aterizat de urgență pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanța

Un avion ce avea 109 pasageri la bord, a aterizat de urgență în Constanța, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Aparatul de zbor aparține companiei Blue Air și efectua cursa Larnaca - București (Otopeni).

Un avion cu 109 pasageri la bord, care venea din Cipru și ar fi trebuit să ajungă la București, a aterizat de urgență Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, după ce pilotul ar fi considerat că aparatul de zbor ar avea o problemă tehnică. Aeronava, un Boeing 737, aparține companiei Blue Air și eși efectua o cursă regulată Larnaca - Bucureşti.

Motivul pentru care avionul a aterizat de urgență pe aeroportul Mihail Kogălniceanu

Din primele informații, se pare că pilotul a fost cel care a cerut aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce a sesizat o o defecțiune la flapsuri, părându-i-se că acestea ar fi blocate. Astfel, a fost pus imediat în practică planul de urgență.

Potrivit Digi 24, la bordul aparatului de zbor se află 109 pasageri, printre care şi un copil, plus şase membri ai echipajului. Aterizarea a avut loc în condiţii de siguranţă, după ce fost aletaţi şi pompierii ISU Dobrogea, însă, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia lor. 

Câțiva pasageri au decis să nu se mai urce în avion

Aparatul de zbor va decola în scurt timp spre Capitală, însă 15 pasageri vor rămâne la Constanţa şi vor pleca spre Bucureşti cu alte mijloace de transport. 

Reprezetanții ISU Constanța au transmis că au avut o solicitare pentru a asigura măsurile specifice la aterizarea unui avion Boeing la bordul căruia se aflau 109 persoane, între care un bebeluș, precum și 6 membri ai echipajului. Primele informații arată că nu sunt persoane rănite.Pasagerii care au decis să plece cu alte mijloace de transport au susținut că sunt speriați și nu mai au încredere să urce în avion, fiind deranjați că nu li s-a explicat motivul exact pentru care aeronava a aterizat de urgență la Constanța. Aceștia au declarat că li s-a invocat, printre altele, vremea urâtă din Capitală sau lipsa de combustibil. Nu li s-a spus că ar fi probleme la flapsuri, potrivit EVZ.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net