Un artist de la Electric Castle a pus manele la festival. Reacția publicului

electric-castle-tommy-cash.jpg

Tommy Cash
Tommy Cash a pus melodia „Așa sunt zilele mele” la festivalul Electric Castle
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Tommy Cash i-a surprins pe cei prezenți la Electric Castle cu o melodie interpretată de Adrian Minune. Publicul și-a scos telefoanele și a filmat momentul în care melodia „Așa sunt zielele mele” a fost pusă de rapperul estonian. După acest moment, organizatorii festivalului au decis că a fost ultima lui prestație pe scena de la Castelul Bánffy.

După manelele de la Neversea, a venit și rândul Electric Castle. Oamenii prezenți și-au scos toți telefoanele la momentul făcut de Tommy Cash și au părut că se distrează pe melodia lui Adrian Minune, însă gestul lui nu a fost la fel de apreciat și de organizatorii festivalului. 

„Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle. În urmă cu două săptămâni, DJ-ul Salvatore Ganacci a pus aceeași manea la Neversea. Se pare că Tommy Cash ar fi proiectat și imagini porno în timpul concertului, însă s-a vorbit mai mult despre controversele create de maneaua lui Adrian Minune. Comentariile de pe pagina de Facebook a festivalului sunt împărțite.

Reacția publicului la maneaua pusă de Tommy Cash

„Ce ipocriți! Voi ar trebui să aveți o problemă cu modul în care s-a gestionat transportul, nu cu faptul că s-a pus o manea la festival, manea care părea primită foarte bine de public”, „EC, sunteți penibili. Aproape tot rapul și hip hopul din ultimii ani are aceleași mesaje ca manele dar cu alea n-aveți nici o problema. Ce sa zic, foarte politically corect, ma așteptăm la mai mult de la voi. Poate cândva, veți înțelege ca manelele fac parte din cultura balcanica, chiar dacă va plac sau nu”, „Obligatoriu: faceți o clauzã în contract, prin care sã le impuneți performer-ilor sã nu-şi mai batã joc de publicul vostru!”, „Maneaua nu are ce căuta în asemenea context. Există spectacole unde se cântă manele și cine le preferă să le caute acolo. Eu sunt de acord cu decizia de a-l refuza pe domnul cu maneaua la EC”, „Aș pune filmarea, dar nu se aude pentru că toată lumea urla și se distra!”, au fost doar câteva din comentariile făcute pe pagina de Facebook a festivalului.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Electric Castle 2019 începe pe 17 iulie, în mai puţin de o săptămână, şi se încheie pe 21 iulie, iar organizatorii festivalului de la Bonţida, de lângă Cluj, sunt gata să primească cei 200.000 de oameni care vor veni pe domeniu în această perioadă. Florence + the Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, Limp Bizkit, Cvrches şi The Vaccines sunt doar câteva dintre trupele internaţionale care vor urca pe scenele festivalului. Lor li se vor alătura artişti români, precum Subcarpaţi, Suie Paparude, CTC şi Loredana.

  • Electric Castle are loc luna viitoare, festival care strânge sute de mii de petrecăreți

    Vrei să mergi la Electric Castle, dar nu mai găsești bilete la vion sau tren? Ai ca alterantivă autocarul. Memento Bus lansează curse speciale pentru cei care vor să ajungă la festivalul care atrage an de an peste 200.000 de petrecăreți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1