Ultima discuţie dintre pădurarul ucis şi soţia sa

Ultima actualizare:

Cazul pădurarul Liviu Pop (37 de ani), ucis în pădurea dintre Rogoz şi Băiuţ (Maramureș) acum aproape două săptămâni, rămâne învăluit în mister. Tată a trei copii, pădurarul pornise pe urma unor hoți de lemne, scrie adevarul.ro. El l-a sunat pe șeful de district, iar acesta i-a anunțat de urgență pe polițiști.

Când au ajuns în zonă, oamenii legii au găsit trupul tânărului într-o râpă, cu o plagă împușcată, fața tumefiată și un picior zdrobit. Cazul a stârnit interesul televiziunilor internaţionale, dar şi al unor parlamentari. Senatorul Mihai Goţiu (USR) a fost în pădurea în care a fost ucis Pop, dar şi la familia acestuia. 

„A sunat-o pe soția lui la ora 18.41 și i-a spus că l-a prins pe unul dintre hoţi. Apoi n-a mai răspuns la telefon”, relatează Goţiu într-o postare pe o rețea socială.  În Borcut, satul natal al pădurarului, localnicii vorbesc despre legăturile pe care suspecții le au cu prim-procuroarea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş, Aurelia Muţ. Toţi ştiu că aceasta este naşa de cununie al lui Nelu Petrişor Giurgiu, principalul suspect în cazul crimei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net