Ultima descoperire după scanarea curţii lui Gheorghe Dincă susţine cel mai înfiorător scenariu în cazul de la Caracal

Ultima actualizare:

Anchetatorii au găsit probe noi în cazul crimelor de la Caracal, mai precis ar fi găsit urmele prezențelor celor două adolescente pe care Ghoerghe Dincă susține că le-a ucis.

Seria descoperirilor macabre în curtea lui Gheorghe Dincă. Criminaliștii au descoperit cenușă într-una dintre cele 37 de gropi din curtea suspectului, unde oamenii legii au săpat după ce un scanner le-a arătat că acolo se ascunde ceva.

Legiștii vor analiza noile probe, ca să afle dacă au de-a face cu cenușă umană.

În urmă cu câteva zile, cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au găsit multe oase, cele mai multe de proveniență animală în zecile de gropi identificate. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminalistilor. Ei au fost trimise la analize.

Ce le-a dezvăluit Elena Dincă anchetatorilor

Elena Dincă le-a spus anchetatorilor, în prima declaraţie, că este soţia lui Gheorghe Dincă din 1977, iar în imobilul din strada Craiovei, nr. 169, locuiau din 1995. Gheorge Dincă este primul care a  plecat să muncească în Italia, în 2002, la doi ani urmându-l şi soţia. Dincă s-a întors însă în 2005-2006, femeia neputând preciza cu exactitate perioada, iar de atunci petreceau împreună o lună pe an, atunci când femeia venea în concediu. 

Soţia lui Dincă a revenit însă definitiv în România în luna aprilie a acestui an, înainte de Paşte. Anterior mai ajunsese în ţară, în ultima perioadă,  în februarie 2019 şi în noiembrie 2018. „Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. 

Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.â

Primul avocat al lui Dincă: «Nu l-am văzut impulsiv. Am avut o comunicare bună»

Avocatul din oficiu a explicat cum se raportează el la rezultatele primite de la INML, în cadrul expertizei ADN asupra rămășițelor găsite în butoiul din curtea casei lui Dincă, rămășițe care au reieșit ca fiind ale Alexandrei Măceșanu. 

„Pur și simplu m-am gândit că deocamdată lucrurile nu sunt foarte clare. Nu am luat informațiile astea ca fiind ultimele rezultate. M-am gândit că dacă avem un rezultat final că ADN-ul găsit este al Alexandrei, putem discuta de o probă concretă în ceea ce privește moartea Alexandrei în acea locuință. Avem deja un răspuns, acum constatăm că se reia procedura și orice om își pune întrebarea de ce se reiau procedurile”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă.   

Alexandru Bogdan l-a convins pe Gheorghe Dincă să-și recunoască faptele. „Eu cred că după cele două zile de percheziții la domiciul dânsului, acesta a conștientizat că a comis două crime și a recunoscut. Sunt probe că acolo a murit Alexandra, dar și Luiza. Într-un final, a recunoscut și a zis cum a comis faptele. Am contribuit toți la asta, inclusiv eu și procurorii și anchetatorii. Nu l-am văzut impulsiv (n.r. pe Gheorghe Dincă), nu a fost impulsiv în prezența mea. Niciodată nu a fost. A fost o persoană care m-a ascultat, ceea ce i-am spus și mi-a transmis foarte clar ceea ce avea dânsul de spus. Am avut o comunicare bună. Se vedea pe fizionomia dânsului și așa cum am spus la audieri, când și-a recunoscut fapta a avut niște momente când nu mai putea vorbi, nu se putea concentra, din cauza detaliilor care l-au afectat foarte mult”, a mai spue el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net