Uite de ce a făcut infarct Mihai Tudose! Inima i s-a oprit de câteva ori

Ultima actualizare:

    Fostul premier Mihai Tudose a avut zile. I s-a oprit inima și a avut noroc că lângă el se afla un medic, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al sănătățiiFOTO: Click!
Fostul premier Mihai Tudose a avut zile. I s-a oprit inima și a avut noroc că lângă el se afla un medic, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al sănătățiiFOTO: Click!

Fostul premier Mihai Tudose a avut zile. I s-a oprit inima și a avut noroc că lângă el se afla un medic, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al sănătății. Acesta ne-a spus de ce a făcut infract fostul prim-ministru.

Medicii sunt în alertă din cauza fostului premier Mihai Tudose, care a suferit marți, 26 martie, un infarct grav.

”A fost la limita dintre viață și moarte. Norocul lui Mihai a fost că i s-a întâmplat în București, unde echipele de medici de la Smurd și Ambulanță au venit imediat. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă era în vreo localitate mică, din țară”, ne-a declarat Nicolae Bănicioiu, fost ministru al sănătății în Guvernul Ponta.

Marți, 26 martie, Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

”Se plângea că îl doare în piept, pe partea stângă și traspira abundent. M-am gândit că ar putea fi infarct, dar într-o secundă Mihai s-a prăbușit. Și-a pierdut de tot cunoștința. Sunt medic și am înțeles imediat că trebuie să intervin, până vin echipajele de la Smurd și Ambulanță. Am făcut asta de mai multe ori: în 2003 cu cele două fete accidentate în județul Buzău, am făcut asta de mai multe ori în avion cu pasageri care au făcut infarct”, ne-a explicat Nicolae Bănicioiu.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simţit bine în ultima perioadă și au dat vina pe faptul că fostul premier voia să renunțe la fumat și ținea o dietă.

De ce a făcut infarct Mihai Tudose

Mihai Tudose este un bărbat masiv și un fumător înrăit.

”Mihai Tudose tocmai se întorsese după un maraton de 72 de ore, prin opt județe, în campania electorală pentru partidul Pro România. Fumează două pachete de țigări pe zi și bea sucuri acidulate cât cuprinde. Nu știu exact ce dietă ținea, dar toate astea au contribuit la deteriorarea stării sale de sănătate”, ne-a declarat Nicolae Bănicioiu.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018.

Inima i s-a oprit de câteva ori şi în timpul operaţiei în care îi montau două stenturi. Politicianul este monitorizat permanent şi ar putea să mai fie supus unei intervenţii chirurgicale.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net