Uite cum se lăuda falsa ginecoloagă cu priceperea ei!

Ultima actualizare:
Matteo Politi a fost arestat în urmă cu o lună
Matteo Politi a fost arestat în urmă cu o lună

Noi informaţii halucinante ies la iveală în cazul Ralucăi Bîrsan, ginecoloaga falsă de la Spitalul Judeţean Ilfov. Femeia, care acum spune că nu a avut nici o legătură cu operaţiile făcute de medicul Roxana Dragu, se lăuda, acum câţiva ani, că făcea cele mai bune cusături de cezariană. Una dintre pacientele ei a dezvăluit cum se mândrea Raluca Bîrsan cu intervenţiile sale, deşi nu avea nici un drept să stea în sala de operaţie.

Tânăra, care a dorit să nu îi dezvăluim identitatea, a povestit în exclusivitate pentru Click! faptul că a născut de două ori, prin cezariană, la Spitalul Judeţean Ilfov cu doctoriţa Roxana Dragu şi de fiecare dată aceasta a fost asistată de Raluca Bîrsan. Ba, mai mult, după ce termina operaţia, şefa Secţiei de Ginecologie de la Spitalul Judeţean Ilfov ieşea din sală, lăsând totul pe mâna Ralucăi. Ea făcea cusătura, apoi tot ea vizita pacientele după operaţie. 

”Era foarte mândră de ce făcea. În urmă cu şase ani, după prima cezariană, a vorbit pe WhatsApp cu soţul meu despre operaţie şi s-a lăudat cu faptul că ştie să coasă foarte bine. I-a spus: «Eu şi la o bătrână de 70 de ani i-am făcut cusătură linie (...) Se trezise femeia din anestezie şi eu nu terminasem. (...) Da, am simţ estetic».  S-a mai lăudat şi cu faptul că printre cele care au trecut prin mânile ei a fost şi o pacientă estetician”, a povestit tânăra discuţia dintre soţul său şi falsul medic. După izbucnirea scandalului, în urmă cu aproximativ o lună,  tânăra care a născut asistată de Raluca Bîrsan a contactat-o pe aceasta pentru a-i cere socoteală. Atunci falsa ginecoloagă a început să îi spună că nu este nimic adevărat şi că cineva vrea să îi facă rău. 

”Am întrebat-o dacă este vorba despre ea, dacă e pe bune şi nu are diplomă.  Ea mi-a spus: «Ce ai mă? Îi dau în judecată, stai liniştită! E mâna lui Isam».  A spus că îi va da pe toţi în judecată pentru defăimare. Când am întrebat-o de doctoriţa Dragu a spus «stai că urmează şi ea». Apoi am întrebat-o despre cusăturile pe care le făcea. Nu a mai recunoscut”, ne-a povestit pacienta.  

De fapt, din ultimele discuţii de pe WhatsApp, se vede cum Raluca Bîrsan neagă faptul că ar fi cusut pacientele şi spune că doar a ţinut de fir.

După ce mai multe persoane au depus plângere în acest caz, săptămâna trecută, medicul Roxana Dragu şi Raluca Bîrsan au fost audiate la Secţia 9 Poliţie. Procurorii au decis ca ginecoloaga falsă să fie cercetată sub control judiciar, pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 

Medicul Roxana Dragu este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii. 

Locuinţele  celor două au fost percheziţionate şi poliţiştii au ridicat mai multe documente şi sume de bani. 

Matteo Politi - parcagiu în Italia, estetician în România

Un alt caz care a cutremurat lumea medicală din România a fost cel al lui Matteo Politi (38 de ani), un parcagiu italian cu 8 clase care ani de zile a făcut operaţii estetice în România.  


    Matteo Politi a fost arestat în urmă cu o lunăFoto: Inquam Photos
Matteo Politi a fost arestat în urmă cu o lunăFoto: Inquam Photos

Se recomanda drept Matthew Mode şi a reuşit să păcălească nu numai pacienţi, ci şi clinici private unde a închiriat săli de operaţie. 

Asistentele au descoperit că acesta nici măcar nu ştia să se spele pe mâini conform procedurilor medicale.  El a fost arestat la începutul lunii februarie, după ce a fost prins încercând să fugă din România.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net