Uite cum s-a schimbat viaţa Sorinei în America! Fetița de 9 ani este fericită peste Ocean

Ultima actualizare:
Fetiţa adoră să cânte la pian
Fetiţa adoră să cânte la pian

O adevărată lecţie de viaţă! Sorina, fetiţa din Baia Mare a cărei poveste a emoţionat anii trecuţi o ţară-ntreagă este acum complet schimbată. Adoptată de familia Săcărin, ea duce acum o viaţă nouă şi fericită în America.

Sorina (9 ani), fetiţa din Baia de Aramă adoptată de familia Săcărin, români stabiliţi în SUA, a fost readoptată la New York de părinţii ei, arată spotmedia.ro.

Procedura e complet distinctă de adopţia din România, este decisă de justiţia americană, conform legilor din New York, şi în urma ei, Sorina a căpătat certificat de naştere american, la fel ca un copil născut în SUA.

Sorina, adoptată și după legile americane

”După toată nebunia prin care am trecut, am readoptat-o şi aici în America, că să aibă şi toate actele americane, dar şi momentul de bucurie, când spune judecătorul: ”eşti adoptat!”. Momentul acela ne-a fost furat în România. N-am vrut s-o privăm de el”, spune Ramona Săcărin, mama Sorinei.

Prima ei vacanţă cu paşaportul american a fost în Republica Dominicană, la Punta Cana, unde a înotat împreună cu delfinii. Acum a reînceput şcoala şi povesteşte cu mare bucurie despre colegi şi despre profesori.  


    Fetiţa adoră să cânte la pian
Fetiţa adoră să cânte la pian

Sorina studiază pianul

Studiază pianul, a ajuns chiar la un nivel avansat, şi vioara. Din clasa a IV-a vrea să intre în orchestra şcolii. Este atrasă însă şi de sport, fiind bună la gimnastică.

Copilul care în urmă cu un an nu ştia o boabă engleză vorbeşte acum fluent engleza şi a trecut la studiul limbii literare. A învăţat şi puţină spaniolă.

 E un copil fericit, care zâmbeşte nu doar cu gura, ci mai ales cu ochii, când îşi povesteşte noua viaţă şi experienţele. Sorina a fost adoptată cu mare scandal. Cazul a intrat în atenţia opiniei publice după ce asistenta maternală care o avea în grijă a refuzat să o predea familiei care avea decizie de adopţie în cazul fetiţei.

„După un an, mă uit cu detaşare la toată tevatura prin care am trecut. Avem foarte mulţi prieteni şi multe rude în România, care au fost şocaţi să vadă prin ce am trecut şi au suferit împreună cu noi”, spune mama adoptivă a Sorinei.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net