Uite cât ar primi Simona Halep dacă ar fi mămică!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul țării, Mihai Tudose, a vrut să explice de ce este nevoie să se plafoneze indemnizațiile pentru creșterea copilului la 1.800 de euro. Însă, a dat-o în bară când a glumit pe seama Simonei Halep.

Guvernanții ar trebui să îi dea un munte de bani Simonei Halep (25 ani), dacă aceasta ar avea acum un bebeluș. Marea sportivă a declarat de mai multe ori că își dorește să devină mamă, dar după ce va câștiga un turneu de Mare Șlem.

Potrivit reglementărilor actuale, Simona Halep ar primi în cazul că ar deveni acum mamă 85% din veniturile impozabile câștigate în ultimul an. Numai din tenis, fără a lua în calcul și alte venituri din reclame sau afaceri, Simona Halep a câștigat în 2016, în total, 3.683.265 de dolari, adică peste 14 milioane de lei, potrivit datelor oficiale. Așadar, sportiva ar primi o sumă uriașă, dacă ar avea acum un copil: 3.130.775 de dolari.

Premierul Mihai Tudose a dat chiar el acest exemplu nefericit, încercând să explice de ce este necesară limitarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, la 1.800 de euro.

”Domne, hai să schimbăm (legea, n.r.) până când nu se apucă sau nu încolţeşte foarte serios ideea cuiva să rămână gravidă să facă un copil şi mă refer la Simona Halep, fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

Plafonarea indemnizației se va face în luna septembrie și va fi de 1.800 de euro, ca în Germania, a anunțat ministrul muncii Olguța Vasilescu.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net