A ucis o bătrână pentru că i-a spus să nu mai facă mizerie

6_baza_1_crima.jpg

Criminalul are 20 de ani

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Unii oameni nu au nimic sfânt. O bătrânică din satul maramureșean Ţicău, în vârstă de 80 de ani, a fost ucisă de un vecin de 20 de ani, după ce l-ar fi rugat să nu mai facă mizerie pe stradă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când pensionara l-ar fi rugat pe vecinul său, Alex, un tânăr în vârstă de 20 de ani, să nu mai arunce doze de bere pe stradă, în faţa porţii sale. Tânărul nu a spus nimic s-a dus acasă și incidentul părea încheiat. Ancheta a dovedit că tânărul s-a considerat jignit de remarcile vecinei, s-a enervat și a decis să o învețe minte.

A lovit-o pe biata femeie cu toporul

S-a dus acasă, a luat toporul și s-a dus în curte peste pensionară, pe care a atacat-o violent. Victima a fost lovită în cap cu tăișul toporului și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Nu se știe cât a agonizat victima, cert e că ea a fost descoperită fără viață sâmbătă dimineaţă, când fiul bătrânei a mers să o viziteze. Bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei, dar şi un procuror criminalist.

Anchetatorii au demarat cercetările şi, iniţial, auidentificat un prim suspect în persoana unui vecin al bătrânei, un bărbat în vârstă de 85 de ani, cu care pensionara se certase. Cum acesta a declarat că nu a atins femeia, a fost adus un câine de urmă care i-a dus pe polițiști la o altă casă aflată în apropiere, acolo unde locuia tânărul de 20 de ani. Suspectul ar fi declarat anchetatorilor că nu prea ține minte ce s-a întâmplat, dar în casă a fost găsită arma crimei și mai multe haine îmbibate de sânge.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5