Triplă crimă în Călărași. Doi soți și fiica lor, uciși de un băiat de 17 ani

Ultima actualizare:

    Criminalul de 17 ani a spus: ”Bă, mă duc s-o omor pe mama”FOTO: Click!
Criminalul de 17 ani a spus: ”Bă, mă duc s-o omor pe mama”FOTO: Click!

Trei persoane, un bărbat, soţia şi fiica lor, au fost înjunghiate cu sânge rece de un băiat de 17 ani. Minorul, orfan din copilărie, a fost crescut de către victime.

UPDATE. Ora 13.30 Doi dintre tinerii din Călăraşi, suspectaţi că au ucis doi bătrâni şi pe fiica acestora au fost reţinuţi, marţi (13 noiembrie), cel de-al treilea fiind lăsat liber, după ce a depus depoziţie cu privire la ce s-a întâmplat în seara zilei de luni. Unul dintre cei doi a fost crescut de la cinci luni până la 15 ani de către familia pe care a ucis-o, iar bătrânii şi fiica lor continuau să îl învoiască din centrul de plasament şi să îl ia la ei acasă. Victimele sunt Nicolae şi Tudoriţa Popescu, de 82 şi 80 de ani, alături de fiica lor, Vasilica, în vârstă de 58 de ani. Suspecţii, care au fost şi reţinuţi pentru 24 de ore, sunt doi tineri de 17 ani, Dan Alexandru şi Valentin Bivolaru.

Ora 10.30. Criminal la 17 ani. A ucis cu sânge rece pe cei care l-au crescut.

O crimă sângeroasă a zguduit luni seară oraşul Călăraşi. Un bărbat a sunat luni seară (12 noiembrie) la 112 şi a anunţat disperat că o familie, formată dintr-un bărbat de 82 de ani, soţia lui în vârstă de 80 de ani şi fiica lor de 58 de ani, au fost ucişi cu sânge rece în propria casă, scrie stirileprotv.ro.

Făptaşii ar fi fost un băiat de 17 ani, orfan, pe care familia l-a crescut de mic şi un alt prieten al acestuia. La întreaga scenă ar mai fi asistat un alt tânăr, care s-ar fi dus imediat şi le-ar fi povestit unor rude scena sângeroasă.

Minorul, orfan din copilărie, a fost crescut de către victime. Martorii spun că la crimă ar mai fi asistat şi alţi doi minori, prieteni ai acestuia, iar unul dintre ei chiar l-ar fi ajutat să ducă la îndeplinire odiosul plan, scrie aceeași sursă. Din primele informaţii se pare că toţi trei consumau etnobotatice.  Potrivit martorilor, băiatul ar fi spus: ” Bă, mă duc s-o omor pe mama”.

Martorii spun că, după ce au comis cumplita fapta, doi dintre cei trei minori au furat din faţa curţii o maşină care aparţinea victimelor, iar apoi s-au făcut nevăzuţi. La scurt timp, Poliţia le-a dat de urmă şi i-a dus la audieri.

Cei trei  minori sunt insitutionalizati la Centrul de plasament Perişoru.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net