Trenul cu copii, blocat 8 ore în câmp, a rămas apoi și fără frâne într-o pădure! Dupa 3 ore a pornit din nou

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

După ce miercuri seară, 28 iulie, trenul cu 30 de copii a rămas blocat în apropiere de Gara de Nord, acesta s-a blocat din nou, de data aceasta în Valea Albă. Locomotiva trimisă pentru a ajuta s-a stricat și ea iar garnitura s-a pus în mișcare abia după trei ore, cu ajutorul unei alte locomotive, a treia la număr.

Trenul IR 1991, care se deplasa pe relația Mangalia –Timișoara, a rămas imobilizat în stația Valea Albă (jud. Mehedinți), a anunțat Infotrafic, după ce inițial se blocase timp de 8 ore în apropiere de Gara de Nord. Ulterior, acesta a pornit dar s-a oprit din nou, într-o pădure, din cauza unei defecțiuni la frâne. După ce locomotiva trimisă s-a stricat și ea, a fost nevoie de o a treia pentru ca trenul să se pună în mișcare. 

Trenul a rămas și fără frâne și a avut nevoie de o nouă locomotivă

Potrivit Infotrafic, trenul a plecat din Valea Albă în jurul orei 19.00 după ce a fost deblocat de a treia locomotivă trimisă în ajutor. O parte dintre copii au fost preluați de părinți. Copiii ar fi primit în tot acest interval de 24 de ore câte un corn și o sticlă de apă, informează Digi 24. 

„Trenul IR 1991 Mangalia – Timișoara Nord a fost oprit în stația Valea Albă din cauza defectării locomotivei. Trenul a fost pus în mișcare, cu o nouă locomotivă, în jurul orei 19:05.

Facem mențiunea că în stația Roșiori călătorii au primit apa și croissant, în stația Valea Alba pe perioada staționării au primit apa, iar în stația Turnul Severin vor primi apa si croissant. Siguranța și securitatea călătorilor nu a fost afectată”, a transmis CFR.

Directorul CFR, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineața, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluție pentru trenul blocat în câmp și a reacționat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru cei 30 de copii care au stat opt ore în tren.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net