Trei suspecţi de coronavirus, internaţi la Galaţi. O femeie din TImişoară, dusă cu izoleta la spital de pe aeroport

Ultima actualizare:

    foto: Sever Gheorghe
foto: Sever Gheorghe

Încă patru noi suspiciuni de coronavirus în România: trei persoane din Galaţi au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase, în ultimele 24 ore, fiind suspecte de infecţie cu coronavirus, iar o femeie care a venit din Italia a fost preluată de pe Aeroportul din Timişoara pentru a fi dusă la Spitalul VIctor Babeş din oraş.

Toate cele trei persoane din Galaţi prezintă simptome de boală, tuse şi febră, şi au fost preluate de autospeciale de la ISU Galaţi, dotate cu izolete. Una dintre persoanele internate în spital s-a întors din regiunea Lombardia, în urmă cu 8 zile, şi era izolată acasă , când a început să se simtă rău, manifestând semnele unei infecţii respiratorii.

Cea de a doua persoană spitalizată la Galaţi este şofer de maxi taxi pe o rută de transfer pentru Aeroportul Otopeni. Se pare că în urmă cu câteva zile, a adus de la aeroport mai multe persoane întoarse din Italia. Ulterior, a început să manifeste semne de boală şi a sunat la 112.

A treia persoană era deja în carantină, într-un centru special. Cu o zi înainte de expirarea celor 14 zile standard de carantină, a început să prezinte febră, tuse, iar starea generală îi era alterată, fiind transportat la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Potrivit Prefecturii Galaţi, alte 224 de persoane expuse la contaminare cu coronavirus sunt izolate la domiciliu, iar 4 sunt în carantină, într-un centru special.

O femeie, suspectă de coronavirus, la Timişoara

O femeie de 35 de ani, care a venit din Italia, cu o cursă aviatică, şi care a prezentat tuse şi tulburări respiratorii la evaluarea în Aeroportul Internaţional Timişoara, a fost preluată de un echipaj SMURD cu izoletă şi transportată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, pentru testare epidemiologică.

”O pasageră de 35 ani care a venit din Trentino, la evaluarea din Aeroportul Timişoara a prezentat tuse şi tulburări respiratorii. Avionul şi spaţiul în care s a efectuat triajul au fost dezinfectate”, transmit reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.Femeia a fost pusă într-un spaţiu izolat din aeroport, faţă de celelalte spaţii comune, destinat călătorilor care vin din zone cu risc, şi a ieşit pe circuit separat. Este al doilea caz de suspiciune cu coronavirus, la Timişoara, după ce o altă femeie care călătorise în Italia s-a prezentat la spital cu febră, dureri în gât şi tuse. Aceasta din urmă a rămas izolată şi aşteaptă duminică rezultatul testului de coronavirus.  

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net