Trei români au omorât un bărbat în Elveția, după ce acesta a pus pe facebook o poză cu 100.000 de franci

Ultima actualizare:

    Cercetările poliției elvețiene au arătat ferocitatea atacului românilorFoto: stiridiaspora.ro
Cercetările poliției elvețiene au arătat ferocitatea atacului românilorFoto: stiridiaspora.ro

O faptă comisă de români șochează Elveția. Trei români au omorât un elvețian în vârstă de 60 de ani după ce s-au împrietenit pe Facebook iar acesta a postat o fotografie cu 100.000 de franci împrăștiați pe podeaua apartamentului său.

Cei trei i-au propus victimei o partidă de sex în patru și când aceasta a acceptat s-au dus peste ea acasă. Potrivit stiridiaspora.ro, românii știau că vin să fure banii pe care îi văzuseră în poză dar elvețianul nici nu bănuia ce o să pățească. Cum au intrat în locuință, suspecții l-au atacat pe bărbatul de 60 de ani, l-au torturat și l-au bătut până l-au omorât. Fapta s-a petrecut în martie 2018, dar abia acum a fost arestat și ultimul suspect.

Cum a fost ucis elvețianul pentru 100.000 de franci care nu existau

Românii l-au bătut pe elvețian pe rând, l-au legat cu bandă, i-au legat picioarele și mâinile, apoi l-au sufocat cu o pernă și i-au turnat apă pe față. După ce au căutat banii fără să-i găsească, au părăsit casa elvețianului, lăsându-l să moară pe podea. Au luat bijuterii, un portofel care conținea 1.600 de franci și pachete de țigări. Victima, cu un handicap la un braț, a murit sufocată de propriul sânge. Chiar după crimă, cei trei ucigași au fugit în România. Doi dintre suspecți au fost arestați în România în toamna anului 2019 și condamnați la 22 de ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violență. Al treilea suspect, în vârstă de 28 de ani a apucat să fugă și era căutat de poliția din toată Europa. La sfârșitul lui 2019, în timp ce încerca să ajungă în Spania, românul a fost arestat în Ungaria și apoi a fost extrădat la Geneva, unde a fost încarcerat pentru mai multe fapte. În fața magistraților a dat vina pe ceilalți doi complici dar în cele din urmă a recunoscut că l-a lovit de mai multe ori pe elvețian dar a motivat că acesta l-a mușcat în timp ce încerca să-l imobilizeze.

Citiți și

Crimă groaznică în Duminica Sfintelor Mironosițe. Un bărbat și-a ucis soția și copilul în fața unei biserici din Argeș

Închisoare pe viață pentru o româncă acuzată de omor în Italia

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net