Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident produs pe DN2

Ultima actualizare:

    Trei persoane au murit într-un accident produs pe DN2FOTO: ISU Ialomita
Trei persoane au murit într-un accident produs pe DN2FOTO: ISU Ialomita

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN2, în judeţul Ialomiţa. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, unul dintre răniţi urmând a fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au anunţat că Detaşamentul Urziceni intervine, miercuri după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

"Evenimentul s-a soldat cu 7 victime, motiv pentru care la nivelul judeţului s-a activat Planul Roşu de intervenţie. Trei dintre victime au decedat pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente", a transmit ISU Ialomiţa.

ISU Ialomiţa a mobilizat la locul accidentului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. De la SAJ Ialomiţa au intervenit patru ambulanţe SAJ cu medic, în sprijin deplasându-se la accident şi o aeronavă medicală şi o ambulanţă SAJ din municipiul Bucureşti. 


    FOTO: ISU Ialomita
FOTO: ISU Ialomita

Dintre cei patru răniţi, doi cu traumatisme mai uşoare au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la Spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de-a patra este la locul intervenţiei şi va fi dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că în accidentul de pe DN 2 au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net