Trei oameni, atacați de doi câini de luptă evadați dintr-o curte din Iași! O victimă, cu picioarele sfârtecate

amstaff-465x390.jpg

Foto
2 câini de luptă au atacat trei oameni pe o stradă din Iași
Foto: Twitter

Trei oameni au fost atacați de de câini de luptă, în Iași duminică, 14 ianuarie. Câinii au evadat din curte și s-au năpustit asupra trecătorilor.

Una dintre victime a suferi leziuni grave. Piciorul acesteia a fost în întregime sfârecat de animalele care au scăpat din curte. Doi bărbați au încercat să îi acorde ajutor, iar în acel moment ei au fost cei care au devenit ținta atacului violent. Toți au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„Una dintre cele trei victime, un bărbat de 47 de ani care a fost muşcat la niveul zonei genitale, a fost găsit de echipajul sosit la locul incidentului cu avulsie (n.r. smulgerea unui organ) de testicul stâng şi a fost dirijat către Spitalul Parhon, la Urologie. Ceilalţi doi pacienţi au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Sfântul Spiridon”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

Vecinii celor care dețin câinii au declarat că nu este prima dată când câinii evadează din curte și se comportă agresiv. Ei au despus mai multe reclamații privind cei doi câini de luptă, dar nu s-a luat nici măcar o singură măsură pentru a ține în frâu animalele. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar proprietarii vor fi sancționați. Deținătorii câinilor susțin că au toate actele necesare în cazul îngrijirii unor astfel de animale și subliniază că ce s-a întâmplat în ziua de 14 inauarie a fost un caz singular. 

 

Știre în curs de editare

loading...
Loading...

Citește și

  • Nu foloseau puşti sau capcane, dar ucideau mistreţi pe capete. Cinci tineri din Galaţi au transformat colţii câinilor pitbull în arme mortale. Acum, ei au fost luaţi la întrebări de oamenii legii.

  • Încheierea unei asigurări de răspundere civilă este obligatorie pentru stăpânii de câini consideraţi periculoşi, iar cei care nu respectă această regulă pot primi amenzi care ajung şi până la 1500 de lei. Specialiştii avocat.net ne spun care sunt, pe lângă asta, şi celelalte obligaţii ale posesorilor de câini de luptă şi de atac.