Trei neveste, şi toate trei din primărie

Ultima actualizare:

    Mihai Chirica şi  Cristina Popa  se pregătesc  să devină părinţiFOTO: Inquam/Octav Ganea/7est.ro
Mihai Chirica şi Cristina Popa se pregătesc să devină părinţiFOTO: Inquam/Octav Ganea/7est.ro

Gata, a spus “Da”! Mihai Chirica (45 de ani) a decis să o ia de soţie pe Cristina Popa, fosta sa colegă din Primăria Iaşi. Cununia civilă ar fi avut loc la începutul lunii mai, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa. Edilul a mai fost căsătorit de două ori, iar fostele soţii au lucrat, de asemenea, la Primăria Iaşi.

Şi-a luat inima-n dinţi şi a mers pentru a treia oară la ofiţerul stării civile! Mihai Chirica, edilul Iaşiului, a luat-o de soţie pe Cristina Popa (32 de ani), fostă angajată în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene. Chirica are o relaţie cu Cristina Popa de patru ani. Ceremonia discretă a avut loc la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa şi unde familia tinerei deţine o firmă de produse lactate, scrie reporteris.ro. „Şi dacă s-au căsătorit, ce? E treaba lor, relaţia lor, nu priveşte pe nimeni. Au avut puţini invitaţi, a fost alegerea lor să fie foarte discreţi. Au făcut totul fără mare petrecere”, spune soacra primarului, Maria Popa. 

Într-o declaraţie de avere postată pe pagina Primăriei Iaşi în 2013, Cristina Popa menţiona că are mai multe proprietăţi în judeţul Neamţ, terenuri agricole şi intravilane, moştenite împreună cu mama sa, Maria Popa. De asemenea, la acea dată, Cristina Popa avea în proprietate două apartamente în Iaşi şi un altul în Târgu Neamţ, acesta din urmă fiind moştenit împreună cu Maria Popa. Actuala doamnă Chirica a renunţat la funcţia de inspector de specialitate din Primăria Iaşi, lucrând acum în mediul privat. Edilul şi Cristina Popa aşteaptă un copil, noua soţie fiind însărcinată în luna a cincea. Chirica mai are trei copii din primele două căsătorii, scrie adevarul.ro. 

Până în 2012, actualul primar a fost căsătorit cu Ana Maria Fodoreanu şi au împreună două fete. Potrivit apropiaţilor, ultima perioadă a relaţiei lor a fost măcinată de scandaluri, care au dus la despărţire. În 2012, cei doi au divorţat, fetele au rămas în grija mamei, iar primarul şi-a asumat o pensie alimentară de 2.000 de lei lunar. Şi Ana Maria Fodoreanu a lucrat în Primăria Iaşi, ca şefă a departamentului Spaţii Verzi. 

Şi a doua nevastă a edilului munceşte la Primăria Iaşi. Roxana Olăeru este şef serviciu la Ecopiaţa, din subordinea municipalităţii ieşene. Împreună cu Roxana Olăeru, primarul are un băiat. 

Primarul iubăreţ îşi spiona amanta

simeon stalpnicul png

Şi fostul primar al Iaşiului, Gheorghe Nichita (60 de ani), iubea o colegă de serviciu. De altfel, fostul baron PSD s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat că a urmărit-o pe Adina Samson (34 de ani), amanta sa, folosind Poliţia Locală din Iaşi. Înnebunit de gelozie, edilul trimitea poliţişti locali pentru a o supraveghea pe angajata de la Primăria Iaşi. Unii dintre poliţişti au făcut excursii scumpe în staţiuni din ţară sau din străinătate, doar ca să n-o piardă din vedere pe Adina Samson. Potrivit unei estimări realizate de procurorii DNA, prejudiciul în dosarul de spionare a amantei e de 150.000 de lei. Mai mult, Adina Samson, fosta sa amantă, susţine că Nichita ar fi încercat s-o violeze în sediul Primăriei Iaşi, acuzându-l de ameninţare şi hărţuire sexuală. În 2016, Adina Samson şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu un cetăţean german.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net