Trei bătrâni au murit intoxicaţi cu dioxid de la butoaiele cu vin

Ultima actualizare:

Trei bătrâni cu vârste cuprinse între 76 şi 83 de ani, din localitatea băcăuană Sascut, au fost găsiţi morţi, miercuri, în beciul unei locuinţe, după ce, cel mai probabil, s-au intoxicat cu dioxid de carbon rezultat în urma fierberii vinului din butoaie.

Un bărbat de 83 de ani, soţia acestuia de 76 de ani, din comuna Sascut, dar şi un alt bărbat de 77 de ani, prieten de familie cu cei doi şi aflat în vizită la ei, au fost găsiţi morţi, miercuri după-amiază, în beciul din gospodărie.

Vecinii s-au îngrijorat când au văzut că orele treceau şi niciunul dintre ei nu apărea prin curte. I-au strigat, dar degeaba. În cele din urmă, o ruda s-a dus să-i caute, s-a apropiat de uşa beciului şi i-a văzut căzuţi unul peste celălalt, informează România TV.

Imediat a alertat autorităţile, iar primii care au ajuns la faţa locului au fost paramedicii de la Smurd Sascut. „Pe la prânz eu m-am dus şi am strigat peste tot în curte, dar nu mi-a răspuns nimeni. Avea o oală cu apă pe foc, am tras-o la o parte şi m-am dus să anunţ rudele lor. A venit nepoata şi i-a găsit căzuţi acolo", spunea Casandra Tăbăcaru, vecina.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lor.

Vecinii spuneau că beciul în care era depozitat butoiul cu mustul în fermentaţie avea aerisire, dar se pare că nu a făcut faţă, iar gazul emanat i-a ucis. Oamenii cred că cel mai probabil cei trei au intrat pe rând în beci, după cum au fost găsiţi.

Femeia era prima căzută, peste ea soţul ei şi deasupra lor, aproape de scări, celălalt bărbat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net