Traian Berbeceanu: ”Văd tineri polițiști cu uniforme mulate pe buci”

traian-berbeceanu-politist.jpg

Polițistul Traian Berbeceanu s-a luat de colegii săi mai tineri care vin gelați la serviciu și poartă uniforme mulate
Polițistul Traian Berbeceanu s-a luat de colegii săi mai tineri care vin gelați la serviciu și poartă uniforme mulate

Gelați, frezați, aranjați, cu ochelari de soare și cu uniforme la modă. Așa arată mai nou tinerii polițiști aflați în intersecție sau în timpul patrulării. Traian Berbeceanu, care a fost ales de două ori polițistul anului a avut un comentariu nuanțat la adresa colegilor săi: ”Văd tineri polițiști cu uniforme mulate pe buci”.

”Văd tot felul de fotografii cu tineri polițiști în uniformă, frumoși și eleganți de-ți vine să-i iei acasă. Cu ochelari de soare cool, uniforme slim mulate pe pulpe și buci, câte-o vestuță tactică ori antiglonț cambrată pe piept și, musai, cu brațele arcuite pe lângă corp, așa cum vezi numa-n filmele americane. Iar pe fundal, Loganu din dotare. Mă copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu'! Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligonul auto și rupeți anvelopele cu exerciții tactice, mergeți, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme dar îmbrăcați civil și fără să vă fâlfâiți legitimațiile. Iar în timpul care vă rămâne, puneți mana pe carte. Iar după al cincizecilea infractor prins, luați-o de la capăt după aceeași rețetă. Este doar un sfat!”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Polițiștii își fac singuri uniformele

Surse din cadrul Poliției Române au precizat pentru Click! faptul că polițiștii nu mai primesc uniforma de-a gata, ci li se dă posibilitatea să și-o croiască după cum vor, atâta timp cât stofa pentru pantaloni este închisă.

2._politist.png

Polițist aflat la datorie
Polițist aflat la datorie

Așa se face că nuanța diferă: unii poartă bleumarin, alții negru, unii au pantaloni strâmți pe picior, alții lărguți. Și cămașa este făcută personalizat, astfel că cei care trag de fiare și le fac mulate ca să se vadă bine brațele pline de mușchi.

3._politist.jpg

Un alt tânăr polițist care pune preț pe felul cum arată atunci când iese pe teren
Un alt tânăr polițist care pune preț pe felul cum arată atunci când iese pe teren
Loading...