Traian Băsescu și Ioan Rus îl decorau pe „măcelarul” din Piața Victoriei, la câteva luni de la protestele din ianuarie 2012!

colonelul_catalin-razvan_paraschiv.jpg

Colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, în acțiune, în timpul represiunii jandarmilor din Piața Victoriei

Colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, „măcelarul” românilor din Piața Victoriei surprins de camerele video cum, îmbrăcat în haine de civil, îi dirija pe jandarmi de la „firul ierbii”, a fost ultra-decorat de statul român!

Pe vremea lui Traian Băsescu, „măcelarul” Paraschiv se alegea cu prima distincție în anul 2011. Traian Igaș, fostul ministru al Internelor din perioada 27 septembrie 2010 – 9 februarie 2012, îi înmâna lui Paraschiv titlul de „Jandarmul Anului”. 

Un an mai târziu, în ianuarie 2012, românii se revoltau împotriva lui Traian Băsescu și a premierului Emil Boc pentru reformele pe care guvernul PDL dorea să le implementeze în sistemul sanitar dar și împotriva modului în care fostul președinte al României s-a comportat cu Raed Arafat, cel care a înființat SMURD.

colonel1.jpg

Cătălin-Răzvan Paraschiv a fost decorat de Traian Igaș, ministrul de Interne, în ziua în care afla că pe numele său s-a deschis un dosar la DNA

Protestele au început pașnic la acea vreme dar au devenit violente în noaptea zilei de 14 ianuarie după același tipar pe care l-am văzut în Piața Victoriei vineri, 10 august. Un grup de huligani a atacat trupele Jandarmeriei care abia atât au așteptat, intrând în mulțime și contribuind, împreună cu huliganii, la crearea unei atmosfere de război!

În vara lui 2012, însă, Ministerul de Interne era condus de Ioan Rus, de la PSD. Ei bine, în luna iulie, pentru a spăla imaginea Jandarmeriei și a Poliției, Traian Băsescu i-a decorat pe mai mulți șefi din candrul acestei structuri, prin Decretul nr. 472 din 5 iulie 2012, argumentul fiind modul exemplar în care s-au comportat în timpul deszăpezirilor. Printre cei care au primit Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari s-a numărat și colonelul Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan, cel care avea să conducă din teren represiunea jandarmilor din 10 august 2018!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1