Tot ce trebuie să ştii despre «Untold»

Ultima actualizare:

    Festivalul de muzică electronică a aglomerat oraşul Cluj-Napocafoto: arhiva personală
Festivalul de muzică electronică a aglomerat oraşul Cluj-Napocafoto: arhiva personală

3,2,1… START! Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii Untold. Iubitorii de muzică electro se vor distra timp de patru zile la cel mai aşteptat festival al anului.

DJ precum Armin Van Buuren sau Tiesto vor urca pe scena amplasată pe stadionul Cluj Arena. 

Cea mai mare scenă amplasată în România

Scena principală, amplasată în incinta Cluj Arena, e mult mai mare decât cea de anul trecut. Are 28 de metri înălţime şi o deschidere de 120 de metri. Puterea instalată de energie electrică la scena principală depăşeşte 2.500 kw, asta înseamnă consumul lunar de energie a 5 comune mari din România, scrie ziuadecj.ro. În afară de scena de pe Cluj Arena , vor mai fi amplasate şapte scene în oraş (Piaţa Unirii, zona Foişor, Polivalentă etc.)

Cine cântă

În perioada 4-7 august, peste 150 de artişti internaţionali vor urca pe scena de la Untold. Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Tiesto şi Hardwell (cei mai buni cinci DJ ai lumii) sunt capetele de afiş ale evenimentului. Alături de ei vor mai concerta: Afrojack, Faithless, Sasha, Scooter, Inna, Smiley, Antonia, Grasu XXL şi mulţi alţii. 

Cât costă biletele

Dacă mai avea cineva vreun dubiu că Festivalul Untold e cel mai aşteptat eveniment al anului, trebuie să ştiţi că-n octombrie 2015 primele 10.000 de bilete scoase la vânzare s-au evaporat într-o oră. Ieri, cu o zi înainte de începereafestivalului, organizatorii au anunţat că toate abonamentele de acces pentru cele patru zile de spectacol s-au epuizat şi că mai pun în vânzare încă 4.000 de bilete cu acces de o zi. Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate pe www.untold.com, sau de la intrarea în Parcul Central, dinspre Opera Maghiară. Un tichet de acces pentru o zi costă 200 de lei. 

Cu ce nu este voie la festival

E interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, poşete, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale.  

Restricţii de circulaţie

Pentru buna desfăşurare a festivalului, s-a decis închiderea temporară a circulaţiei pe următoarele străzi: - Aleea Stadion - din 30 iulie, ora 01.00 până în 9 august, ora 22.00; - str. George Coşbuc, de la str. Splaiul Independenţei până la intersecţia cu str. Cardinal Iuliu Hossu - din 2 august, ora 01.00 până în 8 august, ora 23.00; - str. Splaiul Independenţei - de la podul Garibaldi până la intersecţia cu pod Napoca - din 2 august, ora 01.00, până 8 august, ora 23.30; - str. Splaiul Independenţei, de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. George Coşbuc, cu excepţia CTP – în 9 august între orele 00.00-23.00;

Măsuri de siguranţă

Autorităţile au suplimentat măsurile de siguranţă pe durata Festivalului Untold. Peste 900 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor patrula în zona festivalului, în zonele de cazare, dar şi la gară, aeroport, în mijloacele de transport în comun. ISU Cluj va avea două spitale de campanie, unul amplasat în zona stadionului Cluj Arena şi unul de rezervă. 

Judeţul Cluj a fost lovit de inundaţii grave

simeon stalpnicul png

Petrecăreţii de la festival au un singur duşman în aceste zile. Mulţi dintre ei s-au cazat la cort în campingul Untold, iar vremea n-a fost deloc prietenoasă în ultimele 48 de ore. Râul Criș a ieșit din matcă și făcut prăpăd în localitățile clujene Ciucea, Poieni și Morlaca. Din această cazuă, traficul rutier pe DN 1, Cluj-Oradea a fost întrerupt ieri pentru câteva ore. De asemenea, traficul feroviar pe magistrala 300 a fost blocat. 

Rihanna şi Sia fac show în Piaţa Constituţiei

Cele mai tari staruri internaţionale ale momentului vin în august, în Capitală. Rihanna va cânta live pentru prima dată în România, în 14 august, în Piaţa Constituţiei. Biletele costă între 172,80 de lei şi 648 de lei. Zutopia Music Festival îi aduce, tot în Piaţa Constituţiei, pe Steve Aoki (15 august) şi Sia (17 august). Biletele la Steve Aoki costă 54 de lei, iar pentru concertul Siei, preţul biletelor este cuprins între 145,80 lei şi 486 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net