Tinerii din Gorj care au tâlhărit şi torturat doi medici din Italia au fost reţinuţi. Nu îşi recunosc vina

646x404_1.jpg

Românii au fost încătuşaţi, dar nu-şi recunosc fapta
Foto: Facebook

Identitatea românilor care au îngrozit Italia ,atunci când au maltratat doi pensionari din localitatea Lanciano, a fost dezvăluită. Făptaşii sunt din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj, potrivit adevarul.ro. Poliţiştii au reuşit să îl identifice şi pe cel de-al patru-lea participant la oribila fapta şi l-au reţinut pe loc.

Luni dimineață, cei trei români, însoțiți cel mai probabil de alți complici au intrat într-o vilă de la marginea orașului în care locuiau doi bătrâni, foști medici.  Proprietarii au fost legați și bătuți crunt, soției chirurgului i-au tăiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se află seiful. Când s-au convins că în casă nu găsesc ce căutau, aceștia au luat cărțile de credit ale bătrânilor și au fugit.

„Am fost atacaţi în propria noastră casă, în timp ce dormeam. Au început să ne lovească, în special pe mine, după care ne-au legat. Au continuat să-mi dea pumni, cerându-mi să le spun unde este seiful, dar noi nu aveam aşa ceva în casă”,  a relatat Carlo Martelli. 

646x404.jpg

Medicul chirurg a fost bătut cu bestialitate
Foto:Adevărul

Autorităţile italiene s-au mobilizat exemplar pentru a-i identifica şi pedepsi pe autorii atacului. însuşi Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a publicat pe contul său de socializare o fotografie cu trei dintre agresori. Constantin Turlică, de 22 de ani şi Ion Cosmin Turlică, de 20 de ani sunt fraţi, iar Aurel Ruşeţ, de 25 de ani, le este văr. Un al patru-lea complice a fost arestat de poliţişti. Deşi au fost încătuşaţi, tinerii nu îşi recunosc faptele şi susţin că sunt nevinovaţi 

 

Loading...