Tinerii din Gorj care au tâlhărit şi torturat doi medici din Italia au fost reţinuţi. Nu îşi recunosc vina

Ultima actualizare:
Medicul chirurg şi soţia sa a fost bătut cu bestialitate
Medicul chirurg şi soţia sa a fost bătut cu bestialitate

Identitatea românilor care au îngrozit Italia ,atunci când au maltratat doi pensionari din localitatea Lanciano, a fost dezvăluită. Făptaşii sunt din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj, potrivit adevarul.ro. Poliţiştii au reuşit să îl identifice şi pe cel de-al patru-lea participant la oribila fapta şi l-au reţinut pe loc.

Luni dimineață, cei trei români, însoțiți cel mai probabil de alți complici au intrat într-o vilă de la marginea orașului în care locuiau doi bătrâni, foști medici.  Proprietarii au fost legați și bătuți crunt, soției chirurgului i-au tăiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se află seiful. Când s-au convins că în casă nu găsesc ce căutau, aceștia au luat cărțile de credit ale bătrânilor și au fugit.

„Am fost atacaţi în propria noastră casă, în timp ce dormeam. Au început să ne lovească, în special pe mine, după care ne-au legat. Au continuat să-mi dea pumni, cerându-mi să le spun unde este seiful, dar noi nu aveam aşa ceva în casă”,  a relatat Carlo Martelli. 


    Medicul chirurg a fost bătut cu bestialitate Foto:Adevărul
Medicul chirurg a fost bătut cu bestialitate Foto:Adevărul

Autorităţile italiene s-au mobilizat exemplar pentru a-i identifica şi pedepsi pe autorii atacului. însuşi Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a publicat pe contul său de socializare o fotografie cu trei dintre agresori. Constantin Turlică, de 22 de ani şi Ion Cosmin Turlică, de 20 de ani sunt fraţi, iar Aurel Ruşeţ, de 25 de ani, le este văr. Un al patru-lea complice a fost arestat de poliţişti. Deşi au fost încătuşaţi, tinerii nu îşi recunosc faptele şi susţin că sunt nevinovaţi 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net