Tibi Ușeriu este tot pe locul II la cel mai dur maraton din lume. A mers 290 km

Ultima actualizare:

    Tibi Ușeriu este tot pe locul II la cel mai dur maraton din lume. A mers 290 kmFoto: tasuleasasocial.ro
Tibi Ușeriu este tot pe locul II la cel mai dur maraton din lume. A mers 290 kmFoto: tasuleasasocial.ro

Bistrițeanul Tibi Ușeriu este ca o stâncă. A parcurs 277 km din cea mai dură cursă din lume. Noaptea sunt minus 40 de grade, ziua minus 34 de grade și a avut probleme cu stomacul. A făcut un popas, a mâncat bine și a plecat din nou la drum. Bravo!

Bistrițeanul Tibi Ușeriu (46 de ani) continuă cel mai dur ultramaraton din lume, Yukon Arctic Ultra. Este tot pe locul 2, a ajuns la Carmacks la kilometrul 277 cu 4 ore în urma elvețianului, deci a recuperat o oră de la punctul anterior. Când a vorbit cu fratele său, Alin, parcursese 290 km din cursa extremă. Doar 8 concurenți mai sunt în cursă.

După a treia zi, Tibi Ușeriu a parcurs jumătate din cursă, adică 241 de km, iar după un somn de trei ore a plecat din nou la drum.

Bistriţeanul Tibi Uşeriu (46 ani) a avut probleme în a treia zi a celui mai dur ultramaraton din lume, Yukon Arctic Ultra. Sportivul a telefonat acasă şi a anunţat că are mari probleme cu stomacul: „efectiv nu mai pot să mânânc nimica”.

”Tibi zice doar atât: «Măi, îi cam frig», deci un semn tare bun pentru noi. E tot pe locul 2. A ajuns la Carmacks la kilometrul 277, cu 4 ore în urma elvețianului, deci a recuperat o oră de la punctul anterior. Din păcate stomacul lui e tot praf, nu poate mânca nimic. Carmacks e un orășel, așa că s-a dus la un magazin și a cumpărat multă mâncare și sucuri de fructe, așa că s-a îndopat foarte bine în punctul ăsta. Ia și cu el câte ceva, așa că măcar o vreme va fi mai bine. Tocmai s-a luminat de ziuă la el, așa că a pornit iar la drum. Fizic și mental e ca o stâncă. Vorbește cu un calm de neînțeles pentru noi. Parcă acum ar fi pornit în cursă. Incredibil! E decis să iși joace șansa până la capăt, dar în același timp, de fiecare dată când ne sună îl laudă pe elvețian. Indiferent care dintre ei va ajunge primul la final, ceva imi spune că se vor îmbrațișa ca niște frați după cursă. Un asemenea efort poate doar să unească, nu poate să despartă.”, au scris prietenii lui Tibi Ușeriu, de la Tăsuleasa Social.

Citește și:

Tibi Ușeriu a străbătut 241 km spre Polul Nord. Au fost minus 34 de grade

Tibi Uşeriu are probleme cu stomacul în a treia zi a celui mai dur ultramaraton din lume

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net