Tentativă de viol la Spitalul Horezu. Un asistent medical, arestat preventiv pentru că a încercat să violeze o colegă

Ultima actualizare:

    Spitalul Municipal Horezufoto: doctorulzilei.ro
Spitalul Municipal Horezufoto: doctorulzilei.ro

Un asistent medical de la Spitalul Orăşenesc Horezu a fost arestat preventiv, joi, pentru tentativă de viol, după ce a încercat să întreţină raporturi sexuale, în spital, cu o asistentă medicală de la aceeaşi uitate sanitară, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Femeia își acuză colegul, cu care lucrează în acelaşi compartiment, că a încercat s-o determine cu forţa să întreţină relaţii sexuale, chiar în cadrul spitalului, în timpul serviciului, scrie adevarul.ro. Fapta a fost sesizată abia o săptămână mai târziu. Cu toate acestea, la trei zile de la depunerea plângerii penale, s-a decis arestarea preventivă a celui acuzat. Fapta s-a petrecut pe data de 18 mai, între orele 11.-00- 13:00, susţine victima, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată. Aceasta îl acuză pe Daniel Anghel, asistent medical principal, de tentativă de viol. Abia la data de 25 mai, B.A.F. a depus o plângere la Poliţia Horezu, în urma căreia a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu. 

Asistentul medical a fost arestat preventiv

În urma acestui scandal, la nivelul Spitalului Horezu s-a constituit o Comisie de Disciplină, însărcinată să ia primele măsuri printre care şi demararea unei anchete. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au anunţat că joi, 28 mai, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Daniel Anghel „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol”. În cursul aceleiaşi zile, acesta „a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă”. Pe numele lui Daniel Anghela fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. „Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele: În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orăşenesc Horezu, unde este angajat în funcţia de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întreţină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcţia de asistent medical, în cadrul aceleiaşi instituţii”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu care au precizat şi că „cercetările continuă în vederea lămuriri cauzei sub toate aspectele”. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net