A omorât-o pe fetiță fiindcă el nu avea chef de joacă: "A început să sară pe mine, să mă tragă". Declarația completă a criminalului de la Arad

Ultima actualizare:

    Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa în vârstă de patru ani ucisă de iubitul mamei sale, în Aradfoto: Facebook
Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa în vârstă de patru ani ucisă de iubitul mamei sale, în Aradfoto: Facebook

Antonia, copila de 4 ani din Arad, care și-a găsit sfârșitul în mâinile tatălui vitreg, a fost dusă într-un geamantan pe un teren viran. Individul a încercat să ardă trupul lipsit de picioare, cu acetonă. Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile și a recunoscut faptele comise.

Îngrozitor! În seara de 28 octombrie, bărbatul de 23 de ani era singur acasă și avea în grijă copiii concubinei sale, doi micuți în vârstă de 3 și 4 ani. Mama prichindeilor, însărcinată în 9 luni, plecase la maternitate ca să-l nască pe al treilea, un băiețel al cărui tată este chiar concubinul. Joi seară, pe tânărul care este cunoscut ca și consumator de droguri, l-a deranjat cheful de joacă al fetiței în vârstă de 4 ani și a răspuns cu violență.

În referatul pentru propunere de arestare, întocmit de procuror și publicat integral de Antena3.ro, apare şi declaraţia suspectului, în care acesta a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care a ucis-o pe fetiţa de patru ani a iubitei sale. Totul s-a întâmplat miercuri, 27 octombrie 2021, la două zile după ce mama fetiţei, însărcinată în luna a noua, a fost internată la maternitate, acolo unde a şi stat timp de o săptămână, până s-a întors acasă cu copilul nou-născut.

Criminalul fetiţei de la Arad: "A fost o perioadă extrem de grea pentru mine"

Florin Beniamin Crişan (23 de ani) a explicat, în declaraţia în care a recunoscut crima, că ultimele luni au reprezentat o perioadă extrem de grea, având în vedere că iubita sa era însărcinată, iar el a fost nevoit să se ocupe de activităţile casnice şi de îngrijirea celor doi copii ai iubitei.

"Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică.

În ziua de miercuri, 27 octombrie 2021, eram extrem de agitat, posibil să mă fi aflat sub influenţa unui drog, pe nume cristal, pe care l-am consumat cu două zile de incidentul regretabil.

De dimineaţă, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât şi fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei. Am fost copleşti de toate aceste probleme, am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică, am fumat două pachete de ţigări, iar la un moment dat, în jurul orei 13.00 - 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reuşesc să o potolesc.

Bărbatul din Arad care și-a ucis fetiţa de patru ani a fost arestat preventiv. El susţine că intenţiona să se predea Poliţiei

MONSTRU! Tatăl fetiţei care a fost găsită moartă în Arad a recunoscut că a dat-o cu capul de pereţi până a murit

Tatăl vitreg a pus trupul fetiței într-un geamantan și apoi a comandat un taxi. Detalii șocante în cazul de la Arad

În acel moment, nu-mi explic de ce, am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei şi s-a lovit puternic de perete, căzând inconştientă la sol şi lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. M-am panicat, i-am aplicat nişte palme cu intenţia de a o trezi (...) am încercat cu palmele să creez presiune pe piept concomitent încercând să-i suflu pe gură aer. Am efectuat timp de 5-6 minute aceste manevre, dându-mi seama că a murit", a declarat criminalul.

Bărbatul, filmat când transporta trupul fetiţei într-o valiză, pe stradă, în Arad

"Mi-am clătit capul cu apă rece, am consumat două pahare de apă rece şi am luat decizia de a scăpa de cadavru, fără să mă gândesc mai departe. În toată această perioadă, fiul meu vitreg se afla în apropiere, dar nu a realizat ce s-a întâmplat cu sora sa. M-am întrebat ce o să îi spun oare concubinei şi am luat hotărârea pe moment să scap de cadavru.

Am luat hotărârea de a o înveli într-un cearşaf ce se afla pe canapeaua din dormitorul mic, am luat de pe dulapul din dormitorul mare o valiză tip troler, din plastic, apreciind că ar putea încăpea în el cadavrul, ţinând cont că greutatea ei era în jur de 14 kilograme.

Citește continuarea aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net