Tatăl Simonei Halep este executat silit de Fisc

stere_halep2.jpg

stere halep tatal simona halep, executare silitata anaf
Tatăl Simonei Halep este executat silit de Fisc pentru o datorie veche din 2013
FOTO: replicaonline.ro

Nimeni nu își explică de ce Stere Halep nu și-a plătit datoriile la stat pentru un butic părăginit. ” La Stelică SRL” din localitatea Vulturu înregistrează o datorie de 538.916 lei, încă din 2013. ANAF organizează pe 22 iunie o a doua licitație pentru vânzarea clădirii.

Tatăl Simonei Halep este executat silit de Fisc pentru o datorie veche din 2013, scrie replicaonline.ro. ANAF organizează pe 22 iunie  o a doua licitație pentru vânzarea clădirii în care funcționează ”La Stelică SRL”.

Precedenta licitație s-a ținut pe 24 mai, dar cum bunurile nu au fost vândute, se organizează o a doua licitație, iar pretul a fost redus cu 25% din prețul inițial de evaluare, care a fost de 50.758 lei, fără TVA. 

“Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova. La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”, scrie replicaonline.ro.

”La Stelică SRL” este firma lui Stere Halep, unic asociat si administrator. Funcționează într-o casă modestăîn suprafață de 167,81 mp, plus terenul aferent, de 1.000 mp, situată în localitatea Vulturu, județul Constanța. La următoarea licitație, aceste proprietăți vor fi scoase la vânzare cu un preț de pornire de 38.068 de lei, fără TVA, scrie replicaonline.ro.

Buticul executat de Fisc a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și un profit net de 12.650 lei, fără nici un angajat, dar și datorii de 538.916 lei.

Stere Halep are probleme cu ANAF

Nu este prima dată când Stere Halep are probleme cu ANAF, scrie replicaonline.ro. În 2016, Fiscul a scos la vânzare un spațiu de producție, un Mercedes, un Audi A6, un Seat și o autoutilitară Fiat Ducato din cauza datoriilor pe care le avea la stat altă firmă a familiei Halep, Lacto Mony SRL. Ulterior, sechestrul a fost ridicat, după ce firma de producătoare de lactate a achitat o parte din dările la stat.

Lacto Mony are sediul tot în Vulturu și nu o duce nici acum bine: afaceri de 531.051 lei și pierderi de 202.440 lei, cu 6 angajați, dar și datorii de 1.094.484 lei, precizează aceeași sursă.

loading...
Loading...