Tatăl şi mama s-au spanzurat după ce băiatul a murit de cancer

Ultima actualizare:

    Distruşi de moartea copilului, părinţii şi-au pus capăt zilelorFoto Arhivă Personală
Distruşi de moartea copilului, părinţii şi-au pus capăt zilelorFoto Arhivă Personală

Anchetatorii au găsit o scrisoare de adio având 13 pagini, în care părinţii le cer iertare rudelor.

Descoperire îngrozitoare într-un apartament din Constanţa! Alertaţi de vecini, oamenii legii au intrat în locuinţă şi i-au găsit decedaţi pe toţi cei trei membri ai unei familii: tatăl, mama şi copilul. Îndureraţi de moartea fiului de 9 ani, bolnav de cancer, părinţii s-au sinucis.

În apartamentul situat în zona Boema, pe Bulevardul Tomis,  anchetatorii au avut parte de o privelişte de coşmar. Capul familiei, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost găsit spânzurat, în vreme ce soţia şi copilul, Cristian Dimitris Arava, de asemenea morţi, erau întinşi şi înveliţi pe pat. A fost nevoie de două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, care au deblocat uşa, încuiată pe interior. Sosite în scurtă vreme, rudele au fost şocate să afle că toţi cei trei membri ai familiei erau morţi.Potrivit vecinilor, familia respectivă locuia cu chirie şi nu avea legături cu nimeni. Apartamentul în care stăteau găzduise mai multe rânduri de chiriaşi, astfel că nici locatarii nu ştiau bine cine stă acolo. Oamenii din bloc aflaseră însă că băiatul cuplului era bolnav de cancer, iar părinţii erau mai tot timpul plecaţi cu el la tratament.Procurorul de caz, Sadîc Zafer, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că este vorba despre trei cadavre. Femeia de 46 de ani a murit spânzurată, la fel ca soţul ei, scrie adevarul.ro. Procurorul bănuieşte, la o primă cercetare, că bărbatul a ajutat-o pe femeie să se sinucidă, apoi a aşezat-o pe pat, lângă băiatul care era deja mort. I-a învelit pe amândoi cu grijă, apoi s-a dus în bucătărie şi s-a spânzurat. Anchetatorii au descoperit şi o scrisoare de adio, având 13 pagini, în care părinţii îşi explică gestul şi le cer iertare rudelor. Cadavrele au fost duse la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru efectuarea necropsiei.

Click! spune

Cristian Dimitris Arava fusese diagnosticat acum câţiva ani, la un spital din Atena, cu chist pe creier şi hidrocefalee. “Am simţit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simt o mamă şi un tată la aflarea unei asemenea veşti îngrozitoare”, spunea mama micuţului, pe blogul dansantimbreanu.wordpress.com. Medicii le-au explicat părinţilor că o operaţie i-ar pune băiatului viaţa în pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net