Tatăl Mădălinei Manole a murit. Era infectat cu Covid și trăia doar cu ajutorul aparatelor

Ultima actualizare:

    Starea de sănătate a lui Ion Manole este foarte gravă
Starea de sănătate a lui Ion Manole este foarte gravă

UPDATE: În seara de 9 septembrie, tatăl Mădălinei Manole a murit. Fiul acestuia, Marian, a fost cel care a făcut publică tragica veste.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio-respirator, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. Ion Manole a fost diagnisticat cu coronavirus și e internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio-respirator

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu coronavirus. Bărbatul a intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. Potrivit Antena 3, el a fost resuscitat, a răspuns, dar starea sa este în continuare foarte garvă. Medicii au un prognostic rezervat momentan.

Reamintim că Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, este infectat cu Covid-19, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. El se află internat în spitalul din Ploiești și respiră doar cu ajutorul aparatelor.„Se simte destul de rău. E la Terapie Intensivă. E intubat”, declara acum cțteva zile, pentru Click, Marian, fratele regretatei artiste Mădălina Manole.

Ion Manole ar fi fost depistat pozitiv în urmă cu mai multe zile, însă starea sa de sănătate în loc să se îmbunătățească, s-a înrăutățit din ce în ce mai tare. Motiv pentru care pe 3 septembrie el a ajuns la spitalul din Ploiești. Medicii de aici ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, din lipsă de paturi la Terapie Intensivă, însă familia s-a opus. Deciza de a rămâne la Pitești a fost luată deoarece starea de sănătate a pacientului nu i-ar fi permis o astfel de deplasare.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net